Filtry
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie wymagań higieniczno-sanitarnych zakładów i wymagań dotyczących higieny w procesie produkcji i w obrocie artykułami oraz materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z tymi artykułami.Wersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2002 nr 234 poz. 1979 z 2002.12.28
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 18 grudnia 2002 r. w sprawie warunków sanitarnych i higienicznych w obrocie środkami spożywczymi sprzedawanymi luzem, łatwo psującymi się dietetycznymi środkami spożywczymi, sypkimi i nieopakowanymi środkami spożywczymi oraz materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z tymi środkami spożywczymi.Wersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2002 nr 234 poz. 1976 z 2002.12.28
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 23 grudnia 2002 r. w sprawie środków spożywczych specjalnego przeznaczenia żywieniowego.Wersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2002 nr 239 poz. 2050 z 2002.12.31
-
Akt prawnyarchiwalnyOBWIESZCZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie wykazu towarów, które podlegają granicznej kontroli sanitarnej.Wersja: archiwalna | Monitor Polski rok 2002 nr 61 poz. 882 z 2002.12.31
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA ORAZ MINISTRA ROLNICTWA l ROZWOJU WSI z dnia 3 stycznia 2003 r. w sprawie szczegółowych warunków i sposobu współdziałania organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej z organami Inspekcji Weterynaryjnej w zakresie sprawowania nadzoru nad jakością zdrowotną żywnościWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 6 poz. 76 z 2003.01.22
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 6 stycznia 2003 r. w sprawie szczegółowego zakresu i metod wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej żywności i przestrzegania zasad higieny w procesie produkcji w zakładach produkujących lub wprowadzających żywność do obrotuWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 6 poz. 77 z 2003.01.22
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 6 stycznia 2003 r. w sprawie sposobu i trybu postępowania organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej w przypadku podejrzenia lub stwierdzenia niewłaściwej jakości zdrowotnej środków spożywczych, dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywnościWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 7 poz. 91 z 2003.01.23
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 2 stycznia 2003 r. w sprawie sposobu i trybu postępowania dotyczącego nowej żywnościWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 7 poz. 90 z 2003.01.23
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 23 grudnia 2002 r. w sprawie przeprowadzania urzędowej kontroli żywnościWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 21 poz. 186 z 2003.02.10
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości środków chemicznych stosowanych przy uprawie, ochronie, przechowywaniu i przewozie roślin, które mogą znajdować się w środkach spożywczych lub na ich powierzchni bez szkody dla zdrowia lub życia człowiekaWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 21 poz. 177 z 2003.02.10
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 20 grudnia 2002 r. w sprawie wymagań higienicznych i sanitarnych obowiązujących w handlu obwoźnym środkami spożywczymi oraz wykazu artykułów, które nie mogą być wprowadzane do obrotu w handlu obwoźnymWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 21 poz. 182 z 2003.02.10
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie grzybów dopuszczonych do obrotu lub produkcji przetworów grzybowych albo artykułów spożywczych zawierających grzyby oraz uprawnień klasyfikatora grzybów i grzyboznawcyWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 21 poz. 178 z 2003.02.10
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności, substancji pomagających w przetwarzaniu, dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywnościWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 21 poz. 179 z 2003.02.10
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 18 grudnia 2002 r. w sprawie kwalifikacji w zakresie przestrzegania zasad higieny w procesie produkcji lub w obrocie żywnościąWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 27 poz. 233 z 2003.02.17
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 18 grudnia 2002 r. w sprawie granicznej kontroli sanitarnej żywności, dozwolonych substancji dodatkowych oraz innych składników żywnościWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 27 poz. 234 z 2003.02.17
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie pobierania i przechowywania próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowegoWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 27 poz. 238 z 2003.02.17
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie suplementów dietyWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 27 poz. 236 z 2003.02.17
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie substancji wzbogacających dodawanych do żywności i warunków ich stosowaniaWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 27 poz. 237 z 2003.02.17
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 7 lutego 2003 r. w sprawie wykazu laboratoriów referencyjnychWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 35 poz. 310 z 2003.02.28
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI z dnia 6 lutego 2003 r. w sprawie sposobu i trybu postępowania organów Inspekcji Weterynaryjnej w przypadku podejrzenia lub stwierdzenia niewłaściwej jakości zdrowotnej środków spożywczych pochodzenia zwierzęcego, dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywnościWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 35 poz. 301 z 2003.02.28
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 13 stycznia 2003 r. w sprawie maksymalnych poziomów zanieczyszczeń chemicznych i biologicznych, które mogą znajdować się w żywności, składnikach żywności, dozwolonych substancjach dodatkowych, substancjach pomagających w przetwarzaniu albo na powierzchni żywnościWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 37 poz. 326 z 2003.03.04
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 15 stycznia 2003 r. w sprawie warunków napromieniania środków spożywczych, dozwolonych substancji dodatkowych lub innych składników żywności, które mogą być poddane działaniu promieniowania jonizującego, ich wykazów, maksymalnych dawek napromieniania oraz wymagań w zakresie znakowania i wprowadzania do obrotuWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 37 poz. 327 z 2003.03.04
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 12 lutego 2003 r. w sprawie wykazu przejść granicznych, przez które środki spożywcze, dozwolone substancje dodatkowe lub inne składniki żywności oraz substancje pomagające w przetwarzaniu mogą być wprowadzane na polski obszar celnyWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 41 poz. 358 z 2003.03.10
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 21 lutego 2003 r. w sprawie współpracy organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej z organami celnymi w zakresie granicznej kontroli sanitarnej żywnościWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 50 poz. 439 z 2003.03.25
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI z dnia 11 marca 2003 r. w sprawie sposobu i trybu przeprowadzania urzędowej kontroli środków spożywczych pochodzenia zwierzęcego w procesie produkcji i w obrocieWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2003 nr 52 poz. 465 z 2003.03.28
Trwa ładowanie treści
POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00