Filtry
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA KOMISJI z dnia 26 maja 2008 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu alfa-cyklodekstryny jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2008) 1954) (Jedynie tekst w języku niemieckim jest autentyczny) (2008/413/WE)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2008 nr 146 str. 12 z 2008.06.05
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA KOMISJI z dnia 27 czerwca 2008 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu oleju z nasion Allanblackia jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2008) 3081) (Jedynie tekst w języku niemieckim jest autentyczny) (2008/559/WE)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2008 nr 180 str. 20 z 2008.07.09
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA KOMISJI z dnia 27 czerwca 2008 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu rafinowanego oleju ze żmijowca jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2008) 3049) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny) (2008/558/WE)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2008 nr 180 str. 17 z 2008.07.09
-
Akt prawnyobowiązującyDECYZJA KOMISJI z dnia 15 maja 2007 r. zatwierdzająca wprowadzenie do obrotu oleju wzbogaconego fitosterolami/fitostanolami jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2007) 2073) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny) (2007/343/WE)Wersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2007 nr 129 str. 63 z 2007.05.17
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA KOMISJI z dnia 10 stycznia 2008 r. zatwierdzająca wprowadzenie do obrotu napojów ryżowych z dodatkiem fitosteroli/fitostanoli jako nowego rodzaju żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2008) 6) (Jedynie teksty w językach fińskim i szwedzkim są autentyczne) (2008/36/WE)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2008 nr 8 str. 15 z 2008.01.11
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA KOMISJI z dnia 27 czerwca 2008 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu suszonego miąższu owoców baobabu jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2008) 3046) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny) (2008/575/WE)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2008 nr 183 str. 38 z 2008.07.11
-
Akt prawnyarchiwalnyDECYZJA KOMISJI z dnia 13 stycznia 2006 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu żywności i składników żywności wyprodukowanych z genetycznie zmodyfikowanej kukurydzy Roundup Ready linii GA21 jako nowej żywności lub nowych składników żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2005) 5940) (Jedynie teksty w językach francuskim i niderlandzkim są autentyczne) (2006/69/WE)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2006 nr 34 str. 29 z 2006.02.07
-
Akt prawnyobowiązującyDECYZJA KOMISJI z dnia 24 stycznia 2006 r. zezwalająca na wprowadzenie na rynek chleba żytniego z dodatkiem fitosteroli/fitostanoli jako nowej żywności lub nowych składników żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2006) 42) (Jedynie teksty w językach fińskim i szwedzkim są autentyczne) (Tekst mający znaczenie dla EOG) (2006/58/WE)Wersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2006 nr 31 str. 18 z 2006.02.03
-
Akt prawnyobowiązującyDECYZJA KOMISJI z dnia 24 stycznia 2006 r. zezwalająca na wprowadzenie na rynek chleba żytniego z dodatkiem fitosteroli/fitostanoli jako nowej żywności lub nowych składników żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2006) 115) (Jedynie teksty w językach fińskim i szwedzkim są autentyczne) (Tekst mający znaczenie dla EOG) (2006/59/WE)Wersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2006 nr 31 str. 21 z 2006.02.03
-
Akt prawnyobowiązującyDECYZJA KOMISJI z dnia 13 stycznia 2006 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu żywności i składników żywności wytworzonych z genetycznie zmodyfikowanej kukurydzy linii MON 863 jako nowej żywności lub nowych składników żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2005) 5939) (Jedynie teksty w językach francuskim i niderlandzkim są autentyczne) (2006/68/WE)Wersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2006 nr 34 str. 26 z 2006.02.07
-
Akt prawnyobowiązującyDECYZJA KOMISJI z 23 października 2006 r. zatwierdzająca wprowadzenie do obrotu likopenu z Blakeslea trispora jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 258/97 (notyfikowana jako dokument nr C(2006) 4973) (Jedynie tekst w języku hiszpańskim jest autentyczny) (2006/721/WE)Wersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2006 nr 296 str. 13 z 2006.10.26
-
Akt prawnyobowiązującyDECYZJA KOMISJI z dnia 24 października 2006 r. zatwierdzająca wprowadzenie do obrotu "oleju z zarodków kukurydzy o wysokiej zawartości substancji niezmydlających się" jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2006) 4980) (Jedynie tekst w języku francuskim jest autentyczny) (2006/723/WE)Wersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2006 nr 296 str. 20 z 2006.10.26
-
Akt prawnyobowiązującyDECYZJA KOMISJI z dnia 24 października 2006 r. zatwierdzająca wprowadzenie do obrotu "oleju rzepakowego o wysokiej zawartości substancji niezmydlających się" jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2006) 4975) (Jedynie tekst w języku francuskim jest autentyczny) (2006/722/WE)Wersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2006 nr 296 str. 17 z 2006.10.26
-
Akt prawnyobowiązującyDECYZJA KOMISJI z dnia 23 października 2006 r. zatwierdzająca wprowadzenie do obrotu diacyloglicerolowego oleju pochodzenia roślinnego jako nowej żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2006) 4971) (Jedynie tekst w jezyku angielskim jest autentyczny) (2006/720/WE)Wersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2006 nr 296 str. 10 z 2006.10.26
-
Akt prawnyobowiązującyDECYZJA KOMISJI z dnia 12 grudnia 2008 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu oleju z Mortierella alpina o wysokiej zawartości kwasu arachidonowego jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2008) 8080) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny) (2008/968/WE)Wersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2008 nr 344 str. 123 z 2008.12.20
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA KOMISJI z dnia 15 grudnia 2008 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu liści Morinda citrifolia jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2008) 8108) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny) (2008/985/WE)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2008 nr 352 str. 46 z 2008.12.31
-
Akt prawnyobowiązującyDECYZJA KOMISJI z dnia 4 kwietnia 2005 r. zatwierdzająca wprowadzenie na rynek izomaltulozy jako nowej żywności lub nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2005) 1001) (Jedynie tekst w języku niderlandzkim jest autentyczny) (2005/457/WE)Wersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2005 nr 160 str. 28 z 2005.06.23
-
Akt prawnyobowiązującyDECYZJA KOMISJI z dnia 3 marca 2005 r. zatwierdzająca wprowadzenie na rynek żywności i składników żywności pochodzących z genetycznie zmodyfikowanej kukurydzy linii NK 603 jako nowej żywności lub nowych składników żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2005) 580) (Jedynie teksty w języku francuskim i niderlandzkim są autentyczne) (2005/448/WE)Wersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2005 nr 158 str. 20 z 2005.06.21
-
Akt prawnyobowiązującyDECYZJA KOMISJI z dnia 25 lipca 2005 r. odmawiająca wprowadzenia do obrotu betainy jako nowej żywności lub nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 258/97 (notyfikowana jako dokument C(2005) 2770) (Jedynie teksty w językach fińskim i szwedzkim są autentyczne) (2005/580/WE)Wersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2005 nr 199 str. 89 z 2005.07.29
-
Akt prawnyobowiązującyDECYZJA KOMISJI z dnia 25 lipca 2005 r. zatwierdzająca wprowadzenie na rynek izomaltulozy jako nowej żywności lub nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 258/97 (notyfikowana jako dokument nr C(2005) 2776) (Jedynie tekst w języku niemieckim jest autentyczny) (2005/581/WE)Wersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2005 nr 199 str. 90 z 2005.07.29
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA KOMISJI z dnia 22 kwietnia 2009 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu witaminy K2 (menachinonu) pozyskanej z Bacillus subtilis natto jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2009) 2935) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny) (2009/345/WE)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2009 nr 105 str. 16 z 2009.04.25
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA KOMISJI z dnia 22 kwietnia 2009 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu białka opóźniającego zamarzanie typu III HPLC 12 jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2009) 2929) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny) (2009/344/WE)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2009 nr 105 str. 14 z 2009.04.25
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA KOMISJI z dnia 23 kwietnia 2009 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu likopenu jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2009) 2975) (Jedynie tekst w języku niemieckim jest autentyczny) (2009/348/WE)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2009 nr 106 str. 55 z 2009.04.28
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA KOMISJI z dnia 28 kwietnia 2009 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu oleożywicy likopenowej z pomidorów jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2009) 3036) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny) (2009/355/WE)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2009 nr 109 str. 47 z 2009.04.30
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA KOMISJI z dnia 30 kwietnia 2009 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu likopenu jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2009) 3149) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny) (2009/362/WE)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2009 nr 110 str. 54 z 2009.05.01
Trwa ładowanie treści
POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00