-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 16 października 2006 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości chemicznych środków ochrony roślin, które mogą znajdować się w środkach spożywczych lub na ich powierzchniWersja: archiwalna | rok 2006 nr 192 poz. 1422 z 2006.10.24
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 27 września 2006 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie metod pobierania próbek określonych środków spożywczych do celów urzędowej kontroli poziomów zanieczyszczeń oraz przygotowywania próbek i wytycznych dla metod analitycznych stosowanych do oznaczania zawartości tych zanieczyszczeńWersja: archiwalna | rok 2006 nr 181 poz. 1336 z 2006.10.06
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 1 czerwca 2006 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości chemicznych środków ochrony roślin, które mogą znajdować się w środkach spożywczych lub na ich powierzchniWersja: archiwalna | rok 2006 nr 106 poz. 718 z 2006.06.26
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 27 kwietnia 2006 r. w sprawie metod pobierania próbek określonych środków spożywczych do celów urzędowej kontroli poziomów zanieczyszczeń oraz przygotowywania próbek i wytycznych dla metod analitycznych stosowanych do oznaczania zawartości tych zanieczyszczeńWersja: archiwalna | rok 2006 nr 85 poz. 591 z 2006.05.19
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 29 listopada 2005 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości chemicznych środków ochrony roślin, które mogą znajdować się w środkach spożywczych lub na ich powierzchniWersja: archiwalna | rok 2005 nr 242 poz. 2047 z 2005.12.12
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 14 czerwca 2005 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości chemicznych środków ochrony roślin, które mogą znajdować się w środkach spożywczych lub na ich powierzchniWersja: archiwalna | rok 2005 nr 108 poz. 907 z 2005.06.20
-
Akt prawnyobowiązującyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 1 czerwca 2005 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie wymagań dotyczących pobierania próbek żywności oraz metod analitycznych stosowanych w badaniach dioksyn i polichlorowanych bifenyli o właściwościach podobnych do dioksyn w ramach urzędowej kontroli żywnościWersja: aktualna | rok 2005 nr 100 poz. 840 z 2005.06.08
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 20 kwietnia 2005 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie dozwolonych substancji dodatkowych i substancji pomagających w przetwarzaniuWersja: archiwalna | rok 2005 nr 79 poz. 693 z 2005.05.09
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 30 marca 2005 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie specyfikacji, kryteriów czystości, wymagań dotyczących pobierania próbek i metod analitycznych stosowanych w trakcie urzędowej kontroli żywności do oznaczania parametrów właściwych dla poszczególnych dozwolonych substancji dodatkowych, poszczególnych substancji pomagających w przetwarzaniu oraz zawartości zanieczyszczeńWersja: archiwalna | rok 2005 nr 58 poz. 511 z 2005.04.07
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 24 lutego 2005 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości chemicznych środków ochrony roślin, które mogą znajdować się w środkach spożywczych lub na ich powierzchniWersja: archiwalna | rok 2005 nr 48 poz. 460 z 2005.03.25
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 22 grudnia 2004 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie maksymalnych poziomów zanieczyszczeń chemicznych i biologicznych, które mogą znajdować się w żywności, składnikach żywności, dozwolonych substancjach dodatkowych, substancjach pomagających w przetwarzaniu albo na powierzchni żywnościWersja: archiwalna | rok 2005 nr 2 poz. 9 z 2005.01.06
-
Akt prawnyobowiązującyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 6 maja 2004 r. w sprawie wymagań dotyczących pobierania próbek żywności oraz metod analitycznych stosowanych w badaniach dioksyn i polichlorowanych bifenyli o właściwościach podobnych do dioksyn w ramach urzędowej kontroli żywnościWersja: aktualna | rok 2004 nr 122 poz. 1287 z 2004.05.31
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 30 kwietnia 2004 r. w sprawie maksymalnych poziomów zanieczyszczeń chemicznych i biologicznych, które mogą znajdować się w żywności, składnikach żywności, dozwolonych substancjach dodatkowych, substancjach pomagających w przetwarzaniu albo na powierzchni żywnościWersja: archiwalna | rok 2004 nr 120 poz. 1257 z 2004.05.28
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 23 kwietnia 2004 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie specyfikacji, kryteriów czystości, wymagań dotyczących pobierania próbek i metod analitycznych stosowanych w trakcie urzędowej kontroli żywności do oznaczania parametrów właściwych dla poszczególnych dozwolonych substancji dodatkowych, poszczególnych substancji pomagających w przetwarzaniu oraz zawartości zanieczyszczeńWersja: archiwalna | rok 2004 nr 94 poz. 934 z 2004.04.30
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 23 kwietnia 2004 r. w sprawie dozwolonych substancji dodatkowych i substancji pomagających w przetwarzaniuWersja: archiwalna | rok 2004 nr 94 poz. 933 z 2004.04.30
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 20 kwietnia 2004 r. w sprawie pobierania próbek żywności w celu oznaczania pozostałości chemicznych środków ochrony roślinWersja: archiwalna | rok 2004 nr 86 poz. 810 z 2004.04.28
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 16 kwietnia 2004 r. w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości chemicznych środków ochrony roślin, które mogą znajdować się w środkach spożywczych lub na ich powierzchniWersja: archiwalna | rok 2004 nr 85 poz. 801 z 2004.04.27
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 17 marca 2003 r. w sprawie dozwolonych substancji dodatkowych, substancji pomagających w przetwarzaniu i warunków ich stosowaniaWersja: archiwalna | rok 2003 nr 87 poz. 805 z 2003.05.19
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 23 grudnia 2002 r. w sprawie specyfikacji, kryteriów czystości, wymagań dotyczących pobierania próbek i metod analitycznych stosowanych w trakcie urzędowej kontroli żywności do oznaczania parametrów właściwych dla poszczególnych dozwolonych substancji dodatkowych, poszczególnych substancji pomagających w przetwarzaniu oraz zawartości zanieczyszczeńWersja: archiwalna | rok 2003 nr 59 poz. 530 z 2003.04.08
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 13 stycznia 2003 r. w sprawie maksymalnych poziomów zanieczyszczeń chemicznych i biologicznych, które mogą znajdować się w żywności, składnikach żywności, dozwolonych substancjach dodatkowych, substancjach pomagających w przetwarzaniu albo na powierzchni żywnościWersja: archiwalna | rok 2003 nr 37 poz. 326 z 2003.03.04
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie substancji wzbogacających dodawanych do żywności i warunków ich stosowaniaWersja: archiwalna | rok 2003 nr 27 poz. 237 z 2003.02.17
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie suplementów dietyWersja: archiwalna | rok 2003 nr 27 poz. 236 z 2003.02.17
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości środków chemicznych stosowanych przy uprawie, ochronie, przechowywaniu i przewozie roślin, które mogą znajdować się w środkach spożywczych lub na ich powierzchni bez szkody dla zdrowia lub życia człowiekaWersja: archiwalna | rok 2003 nr 21 poz. 177 z 2003.02.10
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00