-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI z dnia 26 października 2006 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie znakowania środków spożywczych i dozwolonych substancji dodatkowychWersja: archiwalna | rok 2006 nr 194 poz. 1435 z 2006.10.26
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 16 października 2006 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości chemicznych środków ochrony roślin, które mogą znajdować się w środkach spożywczych lub na ich powierzchniWersja: archiwalna | rok 2006 nr 192 poz. 1422 z 2006.10.24
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 27 września 2006 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie metod pobierania próbek określonych środków spożywczych do celów urzędowej kontroli poziomów zanieczyszczeń oraz przygotowywania próbek i wytycznych dla metod analitycznych stosowanych do oznaczania zawartości tych zanieczyszczeńWersja: archiwalna | rok 2006 nr 181 poz. 1336 z 2006.10.06
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 31 lipca 2006 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie warunków napromieniania środków spożywczych, dozwolonych substancji dodatkowych lub innych składników żywności, które mogą być poddane działaniu promieniowania jonizującego, ich wykazów, maksymalnych dawek napromieniania oraz wymagań w zakresie znakowania i wprowadzania do obrotuWersja: archiwalna | rok 2006 nr 144 poz. 1049 z 2006.08.11
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 1 czerwca 2006 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości chemicznych środków ochrony roślin, które mogą znajdować się w środkach spożywczych lub na ich powierzchniWersja: archiwalna | rok 2006 nr 106 poz. 718 z 2006.06.26
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 27 kwietnia 2006 r. w sprawie metod pobierania próbek określonych środków spożywczych do celów urzędowej kontroli poziomów zanieczyszczeń oraz przygotowywania próbek i wytycznych dla metod analitycznych stosowanych do oznaczania zawartości tych zanieczyszczeńWersja: archiwalna | rok 2006 nr 85 poz. 591 z 2006.05.19
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 29 listopada 2005 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości chemicznych środków ochrony roślin, które mogą znajdować się w środkach spożywczych lub na ich powierzchniWersja: archiwalna | rok 2005 nr 242 poz. 2047 z 2005.12.12
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI z dnia 16 listopada 2005 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie znakowania środków spożywczych i dozwolonych substancji dodatkowychWersja: archiwalna | rok 2005 nr 229 poz. 1953 z 2005.11.23
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI z dnia 14 października 2005 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie znakowania środków spożywczych i dozwolonych substancji dodatkowychWersja: archiwalna | rok 2005 nr 210 poz. 1751 z 2005.10.27
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI z dnia 26 sierpnia 2005 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie znakowania środków spożywczych i dozwolonych substancji dodatkowychWersja: archiwalna | rok 2005 nr 180 poz. 1499 z 2005.09.20
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 14 czerwca 2005 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości chemicznych środków ochrony roślin, które mogą znajdować się w środkach spożywczych lub na ich powierzchniWersja: archiwalna | rok 2005 nr 108 poz. 907 z 2005.06.20
-
Akt prawnyobowiązującyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 1 czerwca 2005 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie wymagań dotyczących pobierania próbek żywności oraz metod analitycznych stosowanych w badaniach dioksyn i polichlorowanych bifenyli o właściwościach podobnych do dioksyn w ramach urzędowej kontroli żywnościWersja: aktualna | rok 2005 nr 100 poz. 840 z 2005.06.08
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 20 kwietnia 2005 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie dozwolonych substancji dodatkowych i substancji pomagających w przetwarzaniuWersja: archiwalna | rok 2005 nr 79 poz. 693 z 2005.05.09
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 30 marca 2005 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie specyfikacji, kryteriów czystości, wymagań dotyczących pobierania próbek i metod analitycznych stosowanych w trakcie urzędowej kontroli żywności do oznaczania parametrów właściwych dla poszczególnych dozwolonych substancji dodatkowych, poszczególnych substancji pomagających w przetwarzaniu oraz zawartości zanieczyszczeńWersja: archiwalna | rok 2005 nr 58 poz. 511 z 2005.04.07
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 24 lutego 2005 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości chemicznych środków ochrony roślin, które mogą znajdować się w środkach spożywczych lub na ich powierzchniWersja: archiwalna | rok 2005 nr 48 poz. 460 z 2005.03.25
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 22 grudnia 2004 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie maksymalnych poziomów zanieczyszczeń chemicznych i biologicznych, które mogą znajdować się w żywności, składnikach żywności, dozwolonych substancjach dodatkowych, substancjach pomagających w przetwarzaniu albo na powierzchni żywnościWersja: archiwalna | rok 2005 nr 2 poz. 9 z 2005.01.06
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 17 grudnia 2004 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie naturalnych wód mineralnych, naturalnych wód źródlanych i wód stołowychWersja: archiwalna | rok 2004 nr 276 poz. 2738 z 2004.12.28
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI z dnia 20 listopada 2004 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie znakowania środków spożywczych i dozwolonych substancji dodatkowychWersja: archiwalna | rok 2004 nr 257 poz. 2577 z 2004.12.03
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI z dnia 28 czerwca 2004 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie znakowania środków spożywczych i dozwolonych substancji dodatkowychWersja: archiwalna | rok 2004 nr 162 poz. 1703 z 2004.07.19
-
Akt prawnyobowiązującyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 6 maja 2004 r. w sprawie wymagań dotyczących pobierania próbek żywności oraz metod analitycznych stosowanych w badaniach dioksyn i polichlorowanych bifenyli o właściwościach podobnych do dioksyn w ramach urzędowej kontroli żywnościWersja: aktualna | rok 2004 nr 122 poz. 1287 z 2004.05.31
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 30 kwietnia 2004 r. w sprawie współpracy organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej z organami celnymi w zakresie granicznej kontroli sanitarnejWersja: archiwalna | rok 2004 nr 122 poz. 1284 z 2004.05.31
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 30 kwietnia 2004 r. w sprawie wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej żywności i przestrzegania zasad higieny w procesie produkcjiWersja: archiwalna | rok 2004 nr 120 poz. 1259 z 2004.05.28
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 30 kwietnia 2004 r. w sprawie maksymalnych poziomów zanieczyszczeń chemicznych i biologicznych, które mogą znajdować się w żywności, składnikach żywności, dozwolonych substancjach dodatkowych, substancjach pomagających w przetwarzaniu albo na powierzchni żywnościWersja: archiwalna | rok 2004 nr 120 poz. 1257 z 2004.05.28
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie naturalnych wód mineralnych, naturalnych wód źródlanych i wód stołowychWersja: archiwalna | rok 2004 nr 120 poz. 1256 z 2004.05.28
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00