Filtry
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 22 grudnia 2004 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie maksymalnych poziomów zanieczyszczeń chemicznych i biologicznych, które mogą znajdować się w żywności, składnikach żywności, dozwolonych substancjach dodatkowych, substancjach pomagających w przetwarzaniu albo na powierzchni żywnościWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2005 nr 2 poz. 9 z 2005.01.06
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 17 grudnia 2004 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie naturalnych wód mineralnych, naturalnych wód źródlanych i wód stołowychWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 276 poz. 2738 z 2004.12.28
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI z dnia 20 listopada 2004 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie znakowania środków spożywczych i dozwolonych substancji dodatkowychWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 257 poz. 2577 z 2004.12.03
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI z dnia 28 czerwca 2004 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie znakowania środków spożywczych i dozwolonych substancji dodatkowychWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 162 poz. 1703 z 2004.07.19
-
Akt prawnyobowiązującyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 6 maja 2004 r. w sprawie wymagań dotyczących pobierania próbek żywności oraz metod analitycznych stosowanych w badaniach dioksyn i polichlorowanych bifenyli o właściwościach podobnych do dioksyn w ramach urzędowej kontroli żywnościWersja: aktualna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 122 poz. 1287 z 2004.05.31
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 30 kwietnia 2004 r. w sprawie współpracy organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej z organami celnymi w zakresie granicznej kontroli sanitarnejWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 122 poz. 1284 z 2004.05.31
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 30 kwietnia 2004 r. w sprawie wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej żywności i przestrzegania zasad higieny w procesie produkcjiWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 120 poz. 1259 z 2004.05.28
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 30 kwietnia 2004 r. w sprawie maksymalnych poziomów zanieczyszczeń chemicznych i biologicznych, które mogą znajdować się w żywności, składnikach żywności, dozwolonych substancjach dodatkowych, substancjach pomagających w przetwarzaniu albo na powierzchni żywnościWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 120 poz. 1257 z 2004.05.28
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie naturalnych wód mineralnych, naturalnych wód źródlanych i wód stołowychWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 120 poz. 1256 z 2004.05.28
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA ORAZ MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI z dnia 30 kwietnia 2004 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie szczegółowych warunków i sposobu współdziałania organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej z organami Inspekcji Weterynaryjnej w zakresie sprawowania nadzoru nad jakością zdrowotną żywnościWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 118 poz. 1242 z 2004.05.26
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 30 kwietnia 2004 r. w sprawie wykazu przejść granicznych właściwych dla przewozu żywności oraz materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnościąWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 104 poz. 1105 z 2004.05.01
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 28 kwietnia 2004 r. w sprawie regulaminu pracy Rady do Spraw MonitoringuWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 104 poz. 1104 z 2004.05.01
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 28 kwietnia 2004 r. w sprawie wykazu jednostek badawczo-rozwojowych określających i koordynujących programy monitoringu żywności i żywienia oraz opracowujących opinie niezbędne dla oceny ryzykaWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 104 poz. 1099 z 2004.05.01
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 28 kwietnia 2004 r. w sprawie przeprowadzania urzędowej kontroli żywnościWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 104 poz. 1098 z 2004.05.01
-
Akt prawnyobowiązującyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 27 kwietnia 2004 r. w sprawie granicznej kontroli sanitarnej środków spożywczych oraz materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnościąWersja: aktualna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 104 poz. 1097 z 2004.05.01
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIA MINISTRA ZDROWIA z dnia 26 kwietnia 2004 r. w sprawie wymagań higieniczno-sanitarnych w zakładach produkujących lub wprowadzających do obrotu środki spożywczeWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 104 poz. 1096 z 2004.05.01
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 26 kwietnia 2004 r. w sprawie postępowania wyjaśniającego dotyczącego żywności wprowadzanej po raz pierwszy do obrotuWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 104 poz. 1095 z 2004.05.01
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 26 kwietnia 2004 r. w sprawie środków spożywczych specjalnego przeznaczenia żywieniowegoWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 104 poz. 1094 z 2004.05.01
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 26 kwietnia 2004 r. w sprawie wykazu laboratoriów referencyjnychWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 97 poz. 976 z 2004.05.01
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 23 kwietnia 2004 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie specyfikacji, kryteriów czystości, wymagań dotyczących pobierania próbek i metod analitycznych stosowanych w trakcie urzędowej kontroli żywności do oznaczania parametrów właściwych dla poszczególnych dozwolonych substancji dodatkowych, poszczególnych substancji pomagających w przetwarzaniu oraz zawartości zanieczyszczeńWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 94 poz. 934 z 2004.04.30
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 23 kwietnia 2004 r. w sprawie dozwolonych substancji dodatkowych i substancji pomagających w przetwarzaniuWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 94 poz. 933 z 2004.04.30
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 20 kwietnia 2004 r. w sprawie pobierania próbek żywności w celu oznaczania pozostałości chemicznych środków ochrony roślinWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 86 poz. 810 z 2004.04.28
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 15 kwietnia 2004 r. w sprawie wykazu towarów, które podlegają granicznej kontroli sanitarnejWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 86 poz. 809 z 2004.04.28
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 16 kwietnia 2004 r. w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości chemicznych środków ochrony roślin, które mogą znajdować się w środkach spożywczych lub na ich powierzchniWersja: archiwalna | Dziennik Ustaw rok 2004 nr 85 poz. 801 z 2004.04.27
Trwa ładowanie treści
POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00