Filtry
-
PoradaaktualnaCiepły posiłek w szkole – jak dokumentować oraz rozliczać koszty17.11.2024
-
Poradaz dnia 06.05.2024Jak prawidłowo rozliczyć w VAT i podatkach dochodowych kanapki dla pracowników06.05.2024
-
PoradaaktualnaKiedy usługę można uznać za cateringową07.09.2022
-
ArtykułaktualnyWażny wyrok TSUE dla rozliczania VAT w gastronomii22.05.2021
-
PoradaJaka stawka VAT obowiązuje przy sprzedaży kanapek29.05.2016
-
ArtykułUsługa gastronomiczna "na wynos" - jaki VAT naliczyć01.07.2014
-
ArtykułSprzedaż świeżych sałatek, kanapek, zup, tart i deserów opodatkowana stawką 5% - interpretacja MF12.02.2014
-
ArtykułDziałalność gastronomiczna - rozliczenie VAT25.08.2013
-
ArtykułDziałalność sezonowa - praktyczne problemy związane z rozliczaniem podatków29.05.2012
-
PoradaCzy można odliczać VAT od usług cateringowych01.01.2012
-
PoradaCzy można odliczać VAT od usług cateringowych17.10.2011
Trwa ładowanie treści
POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00