Filtry
-
Akt prawnyobowiązującyROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) 2022/2105 z dnia 29 lipca 2022 r. ustanawiające przepisy dotyczące kontroli zgodności norm handlowych w odniesieniu do oliwy z oliwek oraz metod analizy właściwości oliwy z oliwekWersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2022 nr 284 str. 23 z 2022.11.04
-
Akt prawnyobowiązującyROZPORZĄDZENIE DELEGOWANE KOMISJI (UE) 2022/2104 z dnia 29 lipca 2022 r. uzupełniające rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1308/2013 w odniesieniu do norm handlowych dotyczących oliwy z oliwek oraz uchylające rozporządzenie Komisji (EWG) nr 2568/91 i rozporządzenie wykonawcze Komisji (UE) nr 29/2012Wersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2022 nr 284 str. 1 z 2022.11.04
-
Artykułz dnia 19.04.2021Sklepy, restauracje i catering też muszą eliminować tłuszcze trans19.04.2021
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) NR 1348/2013 z dnia 16 grudnia 2013 r. zmieniające rozporządzenie (EWG) nr 2568/91 w sprawie właściwości oliwy z oliwek i oliwy z wytłoczyn oliwek oraz w sprawie odpowiednich metod analizyWersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2013 nr 338 str. 31 z 2013.12.17
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) NR 1335/2013 z dnia 13 grudnia 2013 r. zmieniające rozporządzenie wykonawcze (UE) nr 29/2012 w sprawie norm handlowych w odniesieniu do oliwy z oliwekWersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2013 nr 335 str. 14 z 2013.12.14
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) NR 299/2013 z dnia 26 marca 2013 r. zmieniające rozporządzenie (EWG) nr 2568/91 w sprawie właściwości oliwy z oliwek i oliwy z wytłoczyn oliwek oraz w sprawie odpowiednich metod analizyWersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2013 nr 90 str. 52 z 2013.03.28
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) NR 87/2013 z dnia 31 stycznia 2013 r. w sprawie sprostowania polskiej wersji rozporządzenia wykonawczego (UE) nr 29/2012 w sprawie norm handlowych w odniesieniu do oliwy z oliwekWersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2013 nr 32 str. 7 z 2013.02.01
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) NR 865/2012 z dnia 21 września 2012 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 867/2008 ustanawiające szczegółowe zasady stosowania rozporządzenia Rady (WE) nr 1234/2007 w odniesieniu do organizacji podmiotów gospodarczych w sektorze oliwek, ich programów prac oraz ich finansowaniaWersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2012 nr 256 str. 18 z 2012.09.22
-
Akt prawnyobowiązującyROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) NR 661/2012 z dnia 19 lipca 2012 r. w sprawie sprostowania słoweńskiej wersji rozporządzenia Komisji (EWG) nr 2568/91 w sprawie właściwości oliwy z oliwek i oliwy z wytłoczyn oliwek oraz w sprawie odpowiednich metod analizyWersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2012 nr 192 str. 3 z 2012.07.20
-
Akt prawnyobowiązującyROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) NR 430/2012 z dnia 22 maja 2012 r. otwierające procedurę przetargową w zakresie dopłat do prywatnego przechowywania oliwy z oliwekWersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2012 nr 132 str. 13 z 2012.05.23
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) NR 357/2012 z dnia 24 kwietnia 2012 r. zmieniające rozporządzenie (UE) nr 29/2012 w sprawie norm handlowych w odniesieniu do oliwy z oliwekWersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2012 nr 113 str. 5 z 2012.04.25
-
Akt prawnyobowiązującyROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) NR 111/2012 z dnia 9 lutego 2012 r. otwierające procedurę przetargową w zakresie dopłat do prywatnego przechowywania oliwy z oliwekWersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2012 nr 37 str. 55 z 2012.02.10
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) NR 29/2012 z dnia 13 stycznia 2012 r. w sprawie norm handlowych w odniesieniu do oliwy z oliwek (tekst jednolity)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2012 nr 12 str. 14 z 2012.01.14
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) NR 1220/2011 z dnia 25 listopada 2011 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 867/2008 ustanawiające szczegółowe zasady stosowania rozporządzenia Rady (WE) nr 1234/2007 w odniesieniu do organizacji podmiotów gospodarczych w sektorze oliwek, ich programów prac oraz ich finansowaniaWersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2011 nr 313 str. 6 z 2011.11.26
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 61/2011 z dnia 24 stycznia 2011 r. zmieniające rozporządzenie (EWG) nr 2568/91 w sprawie właściwości oliwy z oliwek i oliwy z wytłoczyn oliwek oraz w sprawie odpowiednich metod analizyWersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2011 nr 23 str. 1 z 2011.01.27
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 596/2010 z dnia 7 lipca 2010 r. dostosowujące rozporządzenie (WE) nr 1019/2002 w sprawie norm handlowych w odniesieniu do oliwy z oliwek ze względu na przystąpienie Bułgarii i RumuniiWersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2010 nr 173 str. 27 z 2010.07.08
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (WE) NR 182/2009 z dnia 6 marca 2009 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1019/2002 w sprawie norm handlowych w odniesieniu do oliwy z oliwekWersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2009 nr 63 str. 6 z 2009.03.07
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (WE) NR 1183/2008 z dnia 28 listopada 2008 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1019/2002 w sprawie norm handlowych w odniesieniu do oliwy z oliwekWersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2008 nr 319 str. 51 z 2008.11.29
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (WE) NR 867/2008 z dnia 3 września 2008 r. ustanawiające szczegółowe zasady stosowania rozporządzenia Rady (WE) nr 1234/2007 w odniesieniu do organizacji podmiotów gospodarczych w sektorze oliwek, ich programów prac oraz ich finansowaniaWersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2008 nr 237 str. 5 z 2008.09.04
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (WE) NR 640/2008 z dnia 4 lipca 2008 r. zmieniające rozporządzenie (EWG) nr 2568/91 w sprawie właściwości oliwy z oliwek i oliwy z wytłoczyn oliwek oraz w sprawie odpowiednich metod analizyWersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2008 nr 178 str. 11 z 2008.07.05
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (WE) NR 632/2008 z dnia 2 lipca 2008 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1019/2002 w sprawie norm handlowych w odniesieniu do oliwy z oliwekWersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2008 nr 173 str. 16 z 2008.07.03
-
Akt prawnyobowiązującyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (WE) NR 329/2008 z dnia 10 kwietnia 2008 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 552/2007 w odniesieniu do ustalania pułapów budżetowych na rok 2007Wersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2008 nr 101 str. 7 z 2008.04.11
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (WE) NR 702/2007 z dnia 21 czerwca 2007 r. zmieniające rozporządzenie (EWG) nr 2568/91 w sprawie właściwości oliwy z oliwek i oliwy z wytłoczyn oliwek oraz w sprawie odpowiednich metod analizyWersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2007 nr 161 str. 11 z 2007.06.22
-
Akt prawnyobowiązującyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (WE) NR 552/2007 z dnia 22 maja 2007 r. ustanawiające maksymalną kwotę wkładu Wspólnoty w finansowanie programów prac w sektorze oliwy z oliwek i ustalające na rok 2007 pułapy budżetowe dla częściowo lub fakultatywnie wdrożonego systemu płatności jednolitych i roczne koperty finansowe dla systemu jednolitej płatności obszarowej przewidzianego w rozporządzeniu Rady (WE) nr 1782/2003 oraz zmieniające to rozporządzenieWersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2007 nr 131 str. 10 z 2007.05.23
Trwa ładowanie treści
POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00