-
PoradaaktualnaCiepły posiłek w szkole – jak dokumentować oraz rozliczać koszty17.11.2024
-
PoradaaktualnaJak wystawiać faktury za zamawiane przez jednostkę budżetową usługi cateringowe z ofertami o różnych stawkach VAT10.01.2024
-
PoradaaktualnaFakturowanie usług cateringowych w placówce oświatowej28.11.2023
-
InterpretacjaZasady ustalania opłat za posiłki w szkołach korzystających z usług cateringowych - stanowisko Regionalnej Izby Obrachunkowej w Zielonej Górze z dnia 6 czerwca 2023 r., sygn. RIO.I.061.1.2023Interpretacje urzędów, rok 2023, Regionalne izby obrachunkowe | 06.06.2023
-
PoradaaktualnaCzy w związku z otrzymaniem faktury za konsumpcję za granicą należy rozpoznać import usług28.02.2023
-
InterpretacjaInterpretacja indywidualna z dnia 03.01.2020, sygn. 0111-KDIB1-2.4010.462.2019.1.SK, Dyrektor Krajowej Informacji Skarbowej, sygn. 0111-KDIB1-2.4010.462.2019.1.SKInterpretacje podatkowe, rok 2020, Dyrektor Krajowej Informacji Skarbowej | 03.01.2020
-
PoradaJaką stawkę zastosować do usług cateringowych27.06.2018
-
InterpretacjaInterpretacja indywidualna z dnia 18.04.2018, sygn. 0112-KDIL1-3.4012.85.2018.2.KM, Dyrektor Krajowej Informacji Skarbowej, sygn. 0112-KDIL1-3.4012.85.2018.2.KMInterpretacje podatkowe, rok 2018, Dyrektor Krajowej Informacji Skarbowej | 18.04.2018
-
InterpretacjaInterpretacja indywidualna z dnia 18.01.2018, sygn. 0111-KDIB3-2.4012.651.2017.2.MD, Dyrektor Krajowej Informacji Skarbowej, sygn. 0111-KDIB3-2.4012.651.2017.2.MDInterpretacje podatkowe, rok 2018, Dyrektor Krajowej Informacji Skarbowej | 18.01.2018
-
InterpretacjaInterpretacja indywidualna z dnia 12.01.2017, sygn. 3063-ILPP1-2.4512.181.2016.1.JO, Dyrektor Izby Skarbowej w Poznaniu, sygn. 3063-ILPP1-2.4512.181.2016.1.JOInterpretacje podatkowe, rok 2017, woj. dolnośląskie, lubuskie, wielkopolskie | 12.01.2017
-
InterpretacjaInterpretacja indywidualna z dnia 04.10.2016, sygn. 2461-IBPB-1-3.4510.777.2016.1.WLK, Dyrektor Izby Skarbowej w Katowicach, sygn. 2461-IBPB-1-3.4510.777.2016.1.WLKInterpretacje podatkowe, rok 2016, woj. małopolskie, podkarpackie, śląskie | 04.10.2016
-
PoradaJaką stawkę ryczałtu zastosować do usług cateringowych01.05.2006
-
PoradaKoszty usług cateringowych na posiedzeniach zarządu01.11.2003
-
ArtykułCatering na posiedzeniach zarządu12.10.2002
Trwa ładowanie treści
POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00