-
ArtykułaktualnyZmiana stanowiska na temat stosowania stawek VAT w 2024 r. – przegląd WIS26.01.2025
-
Artykułz dnia 19.03.2024Powrót 5 proc. VAT na żywność to ponowny brak ochrony19.03.2024
-
ArtykułaktualnyJakie są skutki zakończenia okresu stosowania stawki 0% VAT na żywność14.02.2024
-
ArtykułnieaktualnyKiedy można stosować obniżone stawki VAT – przegląd zmienionych WiS-ów06.10.2023
-
ArtykułnieaktualnyGorące tematy dla biur rachunkowych16.08.2023
-
Artykułz dnia 19.06.2023Wiążące informacje stawkowe utrudnią życie niektórym podatnikom19.06.2023
-
ArtykułaktualnyZmiany w VAT wprowadzane w ramach pakietu SLIM VAT 3 – konsekwencje praktyczne07.06.2023
-
ArtykułnieaktualnyJak uzyskać wiążącą informację stawkową (WIS) od 1 lipca 2023 r.06.06.2023
-
ArtykułaktualnyWiążąca informacja stawkowa (WIS) - procedury*03.06.2023
-
Artykułz dnia 02.06.2023Na jakie zmiany muszą się przygotować podatnicy VAT02.06.2023
-
ArtykułnieaktualnyPrzewodnik po zmianach SLIM VAT 330.05.2023
-
ArtykułaktualnyJak uzyskać wiążącą informację stawkową (WIS)01.11.2022
-
Artykułz dnia 17.08.2022Co powie fiskus, to zwiąże podatnika17.08.2022
-
ArtykułnieaktualnySlim VAT 3 od 2023 r. – projekt ustawy09.08.2022
-
ArtykułaktualnyWiążąca informacja stawkowa (WIS) - procedury08.07.2022
-
PoradaW jakim zakresie wiąże WIS12.07.2021
-
ArtykułWiążąca informacja stawkowa (WIS) - procedury01.04.2021
-
ArtykułŚciąga. Wiążąca Informacja Stawkowa (WIS) - procedury01.07.2020
-
ArtykułMatryca stawek i wiążąca informacja stawkowa – od 1 lipca 2020 r.11.03.2020
-
PoradaJaką stawkę VAT stosować do produktów sprzedawanych w cukierni02.03.2020
-
ArtykułŚciąga. Wiążąca Informacja Stawkowa (WIS) - procedury01.01.2020
-
PoradaOd kiedy wydawane WIS gwarantują podatnikom ochronę13.12.2019
-
ArtykułOd listopada – obowiązkowy split payment i wiążąca informacja stawkowa09.10.2019
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00