Wyszukaj po identyfikatorze keyboard_arrow_down
Wyszukiwanie po identyfikatorze Zamknij close
ZAMKNIJ close
account_circle Jesteś zalogowany jako:
ZAMKNIJ close
Powiadomienia
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down znajdź
removeA addA insert_drive_fileWEksportuj printDrukuj assignment add Do schowka
insert_drive_file

Interpretacja

Informacja o zakresie stosowania przepisów prawa podatkowego z dnia 08.09.2004, sygn. IS.II/1-0050/140/04, Izba Skarbowa w Rzeszowie, sygn. IS.II/1-0050/140/04

Jaką stawką podatku VAT należy opodatkować działalność polegającą na przygotowaniu i wydawaniu posiłków profilaktycznych i regeneracyjnych, przegotowanego mleka i herbaty dla pracowników wydzierżawiającego, gdzie posiłki są przygotowywane i wydawane w stołówce zakładowej, która nie jest ogólnie dostępna?

close POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00