Wyszukaj po identyfikatorze keyboard_arrow_down
Wyszukiwanie po identyfikatorze Zamknij close
ZAMKNIJ close
account_circle Jesteś zalogowany jako:
ZAMKNIJ close
Powiadomienia
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down znajdź
removeA addA insert_drive_fileWEksportuj printDrukuj assignment add Do schowka
comment

Porada

Data publikacji: 2018-06-27

Kiedy należy sporządzić raport dobowy

PYTANIE

Spółka prowadzi punkt gastronomiczny (drink-bar), który otwarty jest codziennie od godziny 12.00 do „ostatniego klienta”. Często się zdarza, że lokal zamykany jest już po północy dnia następnego. Czy raport dobowy z kasy fiskalnej powinien zostać sporządzony przed godziną 24 tego samego dnia, co rozpoczęcie sprzedaży i po godzinie 24 sprzedaż przechodzi na nowy dzień, czy też wydruk ten powinien być zrobiony po zamknięciu lokalu z datą następnego dnia. (dopisać 1 wiersz do pytania)

close POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00