Wyszukaj po identyfikatorze keyboard_arrow_down
Wyszukiwanie po identyfikatorze Zamknij close
ZAMKNIJ close
account_circle Jesteś zalogowany jako:
ZAMKNIJ close
Powiadomienia
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down znajdź
removeA addA insert_drive_fileWEksportuj printDrukuj assignment add Do schowka
comment

Porada

Data publikacji: 2018-07-03

Wyliczenie diety dla pracownika, któremu zapewniono posiłek podczas podróży służbowej

Proszę o informację w przedmiocie liczenia diety jeżeli zapewniono pracownikowi posiłek a podróż trwała do 12 godz. Jaki jest prawidłowy sposób obliczania połowy diety. 1. Dietę 30,00 zł należy najpierw pomniejszyć o 50% w związku z połową diety a następnie pomniejszyć o zapewnione posiłki. 2. Czy też należy kwotę 30,00 zł pomniejszyć w pierwszej kolejności o zapewnione posiłki a następnie zmniejszyć o 50% z tytułu połowy diety? Przykład: Pracownik wyjechał Katowic do Warszawy 6.06.2013 r. o godz. 9.18 i wrócił z Warszawy do Katowic 7.06.2013 r. o godz. 15.12. Pracownik miał zapewnione tylko śniadanie w dniu 7.06.2013 r. w związku z usługą hotelową. Ile wynosi dieta?

close POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00