-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (WE) NR 1245/2007 z dnia 24 października 2007 r. zmieniające załącznik I do rozporządzenia (WE) nr 2075/2005 w odniesieniu do wykorzystania pepsyny płynnej w celu wykrywania włosieni (Trichinella) w mięsie (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | rok 2007 nr 281 str. 19 z 2007.10.25
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (WE) NR 1665/2006 z dnia 6 listopada 2006 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 2075/2005 ustanawiające szczególne przepisy dotyczące urzędowych kontroli w odniesieniu do włosieni (Trichinella) w mięsie (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | rok 2006 nr 320 str. 46 z 2006.11.18
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) NR 1109/2011 z dnia 3 listopada 2011 r. zmieniające załącznik I do rozporządzenia (WE) nr 2075/2005 w odniesieniu do równoważnych metod badania na obecność włosienia (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | rok 2011 nr 287 str. 23 z 2011.11.04
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 216/2014 z dnia 7 marca 2014 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 2075/2005 ustanawiające szczególne przepisy dotyczące urzędowych kontroli w odniesieniu do włosieni ( Trichinella ) w mięsie (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | rok 2014 nr 69 str. 85 z 2014.03.08
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) NR 1114/2014 z dnia 21 października 2014 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 2075/2005 ustanawiające szczególne przepisy dotyczące urzędowych kontroli w odniesieniu do włosieni ( Trichinella ) w mięsie (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | rok 2014 nr 302 str. 46 z 2014.10.22
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00