Filtry
-
OrzeczenieWyrok NSA z dnia 20 września 2018 r., sygn. II OSK 2264/16Orzeczenia Naczelnego Sądu Administracyjnego, rok 2018, Izba Ogólnoadministracyjna | 20.09.2018
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2017/2375 z dnia 15 grudnia 2017 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu kwasu N-acetylo-D-neuraminowego jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2017) 8431) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2017 nr 337 str. 63 z 2017.12.19
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2017/2373 z dnia 14 grudnia 2017 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu hydroksytyrozolu jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2017) 8423) (Jedynie tekst w języku hiszpańskim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2017 nr 337 str. 56 z 2017.12.19
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2017/2355 z dnia 14 grudnia 2017 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu pieczarek dwuzarodnikowych poddanych działaniu promieniowania UV jako nowej żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2017) 8474) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2017 nr 336 str. 52 z 2017.12.16
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2017/2354 z dnia 14 grudnia 2017 r. zezwalająca na rozszerzenie zastosowania nasion szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2017) 8470) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2017 nr 336 str. 49 z 2017.12.16
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2017/2353 z dnia 14 grudnia 2017 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu oleju z Calanus finmarchicus jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2017) 8426) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2017 nr 336 str. 45 z 2017.12.16
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2017/2201 z dnia 27 listopada 2017 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu 2′-fukozylolaktozy wytwarzanej z wykorzystaniem Escherichia coli szczep BL21 jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2017) 7662) (Jedynie tekst w języku niemieckim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2017 nr 313 str. 5 z 2017.11.29
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2017/2079 z dnia 10 listopada 2017 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu wyciągu bogatego w taksyfolinę jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2017) 7418) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2017 nr 295 str. 81 z 2017.11.14
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2017/2078 z dnia 10 listopada 2017 r. zezwalająca na rozszerzenie zastosowania beta-glukanów z drożdży jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2017) 7391) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2017 nr 295 str. 77 z 2017.11.14
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2017/1387 z dnia 24 lipca 2017 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu preparatu enzymatycznego oligopeptydazy prolilowej wytwarzanej ze zmodyfikowanego genetycznie szczepu Aspergillus niger jako nowego składnika żywności na podstawie rozporządzenia (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2017) 4975) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2017 nr 194 str. 65 z 2017.07.26
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2017/1281 z dnia 13 lipca 2017 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu L-ergotioneiny jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2017) 4844) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2017 nr 184 str. 65 z 2017.07.15
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2017/450 z dnia 13 marca 2017 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu laktitolu jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2017) 1576) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2017 nr 69 str. 31 z 2017.03.15
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2017/115 z dnia 20 stycznia 2017 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu ekstraktu ze sfermentowanego nasienia soi jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2017) 165) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2017 nr 18 str. 50 z 2017.01.24
-
OrzeczenieWyrok WSA w Krakowie z dnia 28 września 2016 r., sygn. III SA/Kr 389/16Orzeczenia Wojewódzkich Sądów Administracyjnych, rok 2016, Kraków | 28.09.2016
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2016/1344 z dnia 4 sierpnia 2016 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu krzemu organicznego (monometylosilanetriolu) jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2016) 4975) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2016 nr 213 str. 12 z 2016.08.06
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2016/1190 z dnia 19 lipca 2016 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu trans-resweratrolu jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2016) 4567) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2016 nr 196 str. 53 z 2016.07.21
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2016/1189 z dnia 19 lipca 2016 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu mleka poddanego działaniu promieniowania UV jako nowej żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2016) 4565) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2016 nr 196 str. 50 z 2016.07.21
-
Akt prawnyobowiązującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2016/598 z dnia 14 kwietnia 2016 r. zezwalająca na rozszerzenie stosowania ekstraktu lipidowego z kryla antarktycznego (Euphausia superba) jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny)Wersja: aktualna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2016 nr 103 str. 34 z 2016.04.19
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2016/398 z dnia 16 marca 2016 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu chleba poddanego działaniu promieniowania UV jako nowej żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2016) 1527) (Jedynie tekst w języku szwedzkim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2016 nr 73 str. 107 z 2016.03.18
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2016/376 z dnia 11 marca 2016 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu 2′-O-fukozylolaktozy jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2016) 1423) (Jedynie tekst w języku duńskim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2016 nr 70 str. 27 z 2016.03.16
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2016/375 z dnia 11 marca 2016 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu lakto-N-neotetraozy jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2016) 1419) (Jedynie tekst w języku duńskim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2016 nr 70 str. 22 z 2016.03.16
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2015/1291 z dnia 23 lipca 2015 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu poddanych obróbce termicznej produktów mlecznych fermentowanych za pomocą Bacteroides xylanisolvens (DSM 23964) jako nowej żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2015) 4960) (Jedynie tekst w języku niemieckim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2015 nr 198 str. 26 z 2015.07.28
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2015/1290 z dnia 23 lipca 2015 r. zezwalająca na wprowadzenie do obrotu rafinowanego oleju z nasion Buglossoides arvensis jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2015) 4961) (Jedynie tekst w języku angielskim jest autentyczny)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2015 nr 198 str. 22 z 2015.07.28
-
Akt prawnyoczekującyDECYZJA WYKONAWCZA KOMISJI (UE) 2015/1213 z dnia 22 lipca 2015 r. zezwalająca na rozszerzenie zastosowania flawonoidów z lukrecji gładkiej (Glycyrrhiza glabra L.) jako nowego składnika żywności zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 258/97 Parlamentu Europejskiego i Rady (notyfikowana jako dokument nr C(2015) 4968) (Jedynie teksty w języku francuskim i niderlandzkim są autentyczne)Wersja: oczekująca | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2015 nr 196 str. 19 z 2015.07.24
Trwa ładowanie treści
POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00