Wyszukaj po identyfikatorze keyboard_arrow_down
Wyszukiwanie po identyfikatorze Zamknij close
ZAMKNIJ close
account_circle Jesteś zalogowany jako:
ZAMKNIJ close
Powiadomienia
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down znajdź
removeA addA insert_drive_fileWEksportuj printDrukuj assignment add Do schowka
insert_drive_file

Interpretacja

TEMATY:
TEMATY:

Wiążąca Informacja Stawkowa z dnia 30 kwietnia 2020 r., Dyrektor Krajowej Informacji Skarbowej, 0112-KDSL2-2.450.350.2020.1.AS

WIS TOWAR

Na podstawie art. 13 § 2a pkt 2 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. – Ordynacja podatkowa (Dz. U. z 2019 r., poz. 900, z późn. zm.), zwanej dalej Ordynacją podatkową, i art. 42a ustawy z dnia 11 marca 2004 r. o podatku od towarów i usług (Dz. U. z 2020 r., poz. 106, z późn. zm.), zwanej dalej ustawą, po rozpatrzeniu wniosku z dnia 27 lutego 2020 r. (data wpływu 6 marca 2020 r.), uzupełnionego pismem z dnia 9 marca 2020 r. (data wpływu 18 marca 2020 r.), Dyrektor Krajowej Informacji Skarbowej wydaj e niniejszą wiążącą informację stawkową:

Przedmiot wniosku: towar – (…)

Opis towaru:

Składniki: ser (…), śmietanka (…), (…), (…), woda, cukier, regulator kwas (…) (…), masa (…), galaretka (…) cukier, żelatyna (…), regulator (kwas (…)), aromat, barwnik, (…), mąka (…), cukier, cukier (…), masło, żelatyna (…), mieszanka (…) woda, cukier, emulgator (…), substancja (…) (…), emulgator (…), substancja (…) (…), cukier (…) , mleko (…), proszek (…).

CN 19

close POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00