Wersja obowiązująca od 2023-11-16 (Dz.U.2023.2489 tekst jednolity)
[Wymagania dotyczące jakości handlowej kazein i kazeinianów spożywczych ] 1. Szczegółowe wymagania w zakresie jakości handlowej kazein spożywczych i kazeinianów spożywczych są określone w załączniku nr 1 do rozporządzenia.
2. Metody analiz kazein spożywczych i kazeinianów spożywczych są określone w załączniku nr 2 do rozporządzenia.
Wersja obowiązująca od 2023-11-16 (Dz.U.2023.2489 tekst jednolity)
[Wymagania dotyczące jakości handlowej kazein i kazeinianów spożywczych ] 1. Szczegółowe wymagania w zakresie jakości handlowej kazein spożywczych i kazeinianów spożywczych są określone w załączniku nr 1 do rozporządzenia.
2. Metody analiz kazein spożywczych i kazeinianów spożywczych są określone w załączniku nr 2 do rozporządzenia.
Wersja archiwalna obowiązująca od 2009-09-17 do 2023-11-15
[Wymagania dotyczące jakości handlowej kazein i kazeinianów spożywczych] [1] 1. Szczegółowe wymagania w zakresie jakości handlowej kazein spożywczych i kazeinianów spożywczych są określone w załączniku nr 1 [2] do rozporządzenia.
2. Metody analiz kazein spożywczych i kazeinianów spożywczych są określone w załączniku nr 2 do rozporządzenia.
[1] Odnośnik do tytułu rozporządzenia w brzmieniu ustalonym przez § 1 pkt 1 rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 18 sierpnia 2009 r. zmieniającego rozporządzenie w sprawie szczegółowych wymagań w zakresie jakości handlowej oraz metod analiz kazein spożywczych i kazeinianów spożywczych (Dz.U. Nr 142, poz. 1162). Zmiana weszła w życie 17 września 2009 r.
[2] Załącznik nr 1 w brzmieniu ustalonym przez § 1 pkt 2 rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 18 sierpnia 2009 r. zmieniającego rozporządzenie w sprawie szczegółowych wymagań w zakresie jakości handlowej oraz metod analiz kazein spożywczych i kazeinianów spożywczych (Dz.U. Nr 142, poz. 1162). Zmiana weszła w życie 17 września 2009 r.
Wersja archiwalna obowiązująca od 2004-09-02 do 2009-09-16
1. Szczegółowe wymagania w zakresie jakości handlowej kazein spożywczych i kazeinianów spożywczych są określone w załączniku nr 1 do rozporządzenia.
2. Metody analiz kazein spożywczych i kazeinianów spożywczych są określone w załączniku nr 2 do rozporządzenia.