Wersja obowiązująca od 2023.07.28 (Dz.U.2023.1448 tekst jednolity)
Art. 51. (uchylony)
Wersja obowiązująca od 2023.07.28 (Dz.U.2023.1448 tekst jednolity)
Art. 51. (uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2022.10.18 do 2023.07.27 (Dz.U.2022.2132 tekst jednolity)
Art. 51. (uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2020.11.16 do 2022.10.17 (Dz.U.2020.2021 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2019.07.05 do 2020.11.15 (Dz.U.2019.1252 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2018.08.10 do 2019.07.04 (Dz.U.2018.1541 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2017.01.24 do 2018.08.09 (Dz.U.2017.149 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2015.04.30 do 2017.01.23 (Dz.U.2015.594 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2014.12.13 do 2015.04.29
Wersja archiwalna obowiązująca od 2010.07.27 do 2014.12.12 (Dz.U.2010.136.914 tekst jednolity)
[Delegacja] Minister właściwy do spraw zdrowia w porozumieniu z ministrem właściwym do spraw rynków rolnych może określić, w drodze rozporządzenia, sposób znakowania żywności wartością odżywczą, mając na względzie jednolite wymagania w tym zakresie obowiązujące w Unii Europejskiej.
Wersja archiwalna obowiązująca od 2006.10.28 do 2010.07.26
Minister właściwy do spraw zdrowia w porozumieniu z ministrem właściwym do spraw rynków rolnych może określić, w drodze rozporządzenia, sposób znakowania żywności wartością odżywczą, mając na względzie jednolite wymagania w tym zakresie obowiązujące w Unii Europejskiej.