Wersja obowiązująca od 2023.07.28 (Dz.U.2023.1448 tekst jednolity)
DZIAŁ II
Wymagania zdrowotne i znakowanie żywności
Rozdział 1
Przepisy ogólne
Art. 5. (uchylony)
Wersja obowiązująca od 2023.07.28 (Dz.U.2023.1448 tekst jednolity)
DZIAŁ II
Wymagania zdrowotne i znakowanie żywności
Rozdział 1
Przepisy ogólne
Art. 5. (uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2022.10.18 do 2023.07.27 (Dz.U.2022.2132 tekst jednolity)
DZIAŁ II
Wymagania zdrowotne i znakowanie żywności
Rozdział 1
Przepisy ogólne
Art. 5. (uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2020.11.16 do 2022.10.17 (Dz.U.2020.2021 tekst jednolity)
DZIAŁ II
Wymagania zdrowotne i znakowanie żywności
Rozdział 1
Przepisy ogólne
Art. 5. (uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2019.07.05 do 2020.11.15 (Dz.U.2019.1252 tekst jednolity)
DZIAŁ II
Wymagania zdrowotne i znakowanie żywności
Rozdział 1
Przepisy ogólne
Art. 5. (uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2018.08.10 do 2019.07.04 (Dz.U.2018.1541 tekst jednolity)
DZIAŁ II
Wymagania zdrowotne i znakowanie żywności
Rozdział 1
Przepisy ogólne
Art. 5. (uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2017.01.24 do 2018.08.09 (Dz.U.2017.149 tekst jednolity)
DZIAŁ II
Wymagania zdrowotne i znakowanie żywności
Rozdział 1
Przepisy ogólne
Art. 5. (uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2015.04.30 do 2017.01.23 (Dz.U.2015.594 tekst jednolity)
DZIAŁ II
Wymagania zdrowotne i znakowanie żywności
Rozdział 1
Przepisy ogólne
Art. 5. (uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2010.07.27 do 2015.04.29 (Dz.U.2010.136.914 tekst jednolity)
DZIAŁ II
Wymagania zdrowotne i znakowanie żywności
Rozdział 1
Przepisy ogólne
Art. 5. (uchylony).
Wersja archiwalna obowiązująca od 2010.03.11 do 2010.07.26
DZIAŁ II
Wymagania zdrowotne i znakowanie żywności
Rozdział 1
Przepisy ogólne
Art. 5. [23] (uchylony).
[23] Art. 5 uchylony przez art. 1 pkt 5 ustawy z dnia 8 stycznia 2010 r. o zmianie ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia oraz niektórych innych ustaw (Dz.U. Nr 21, poz. 105). Zmiana weszła w życie 11 marca 2010 r.
Wersja archiwalna obowiązująca od 2006.10.28 do 2010.03.10
DZIAŁ II
Wymagania zdrowotne i znakowanie żywności
Rozdział 1
Przepisy ogólne
Art. 5. 1. Ilekroć w niniejszym dziale jest mowa o państwach członkowskich Unii Europejskiej, należy przez to rozumieć również państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA) – strony umowy o Europejskim Obszarze Gospodarczym.
2. Ilekroć w niniejszym dziale jest mowa o państwach trzecich, należy przez to rozumieć państwa inne niż wymienione w ust. 1.