Wersja obowiązująca od 2023-07-11 (Dz.U.2023.1318 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja obowiązująca od 2023-07-11 (Dz.U.2023.1318 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2022-10-14 do 2023-07-10 (Dz.U.2022.2101 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2021-04-02 do 2022-10-13 (Dz.U.2021.618 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2019-05-17 do 2021-04-01 (Dz.U.2019.935 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2018-06-12 do 2019-05-16 (Dz.U.2018.1131 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2016-01-13 do 2018-06-11 (Dz.U.2016.58 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2015-10-03 do 2016-01-12
Wersja archiwalna obowiązująca od 2011-07-15 do 2015-10-02 (Dz.U.2011.145.868 tekst jednolity)
[Zielonka] Zielonka przeznaczona do produkcji suszu paszowego metodą dehydratacji oznacza świeżą zielonkę o wilgotności nie mniejszej niż 30%, której okres przechowywania od wprowadzenia na teren przedsiębiorstwa przetwórczego, o którym mowa w art. 2 pkt 3 rozporządzenia Komisji (WE) nr 382/2005 z dnia 7 marca 2005 r. ustanawiającego szczegółowe zasady stosowania rozporządzenia Rady (WE) nr 1786/2003 w sprawie wspólnej organizacji rynku suszu paszowego (Dz. Urz. UE L 61 z 08.03.2005, str. 4, z późn. zm.), zwanego dalej „rozporządzeniem Komisji 382/2005”, do rozpoczęcia przetwarzania na susz paszowy nie przekracza 48 godzin.
Wersja archiwalna obowiązująca od 2008-09-13 do 2011-07-14
[Zielonka] [64] Zielonka przeznaczona do produkcji suszu paszowego metodą dehydratacji oznacza świeżą zielonkę o wilgotności nie mniejszej niż 30 %, której okres przechowywania od wprowadzenia na teren przedsiębiorstwa przetwórczego, o którym mowa w art. 2 pkt 3 rozporządzenia Komisji (WE) nr 382/2005 z dnia 7 marca 2005 r. ustanawiającego szczegółowe zasady stosowania rozporządzenia Rady (WE) nr 1786/2003 w sprawie wspólnej organizacji rynku suszu paszowego (Dz. Urz. UE L 61 z 08.03.2005, str. 4, z późn. zm.), zwanego dalej „rozporządzeniem Komisji 382/2005”, do rozpoczęcia przetwarzania na susz paszowy nie przekracza 48 godzin.
[64] Art. 34a dodany przez art. 1 pkt 17 ustawy z dnia 25 lipca 2008 r. o zmianie ustawy o organizacji rynków owoców i warzyw, rynku chmielu, rynku tytoniu oraz rynku suszu paszowego (Dz.U. Nr 158, poz. 989). Zmiana weszła w życie 13 września 2008 r.