Wersja obowiązująca od 2023-09-28 (Dz.U.2023.2045 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja obowiązująca od 2023-09-28 (Dz.U.2023.2045 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2021-04-13 do 2023-09-27 (Dz.U.2021.678 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2019-08-08 do 2021-04-12 (Dz.U.2019.1489 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2018-01-30 do 2019-08-07 (Dz.U.2018.262 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2015-11-26 do 2018-01-29 (Dz.U.2015.1970 tekst jednolity)
(uchylony)
Wersja archiwalna obowiązująca od 2013-11-27 do 2015-09-14 (Dz.U.2013.1389 tekst jednolity)
[Ewidencja utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych] 1. Organizacja producentów ubiegająca się o przyznanie pomocy finansowej, o której mowa w art. 46 ust. 1 pkt 2 lit. b, d i e, prowadzi ewidencję utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych.
2. Ewidencja zawiera w szczególności informacje o ilości i rodzajach utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych, a także o poniesionych kosztach utrwalenia i przechowywania tych produktów.
3. Do ewidencji załącza się kopie deklaracji przejęcia produktów rybnych.
4. Minister właściwy do spraw rybołówstwa określi, w drodze rozporządzenia, sposób prowadzenia ewidencji, o której mowa w ust. 1, oraz szczegółowy zakres informacji, o których mowa w ust. 2, mając na względzie uzyskanie informacji niezbędnych do weryfikacji danych podawanych przez organizacje producentów ubiegające się o przyznanie pomocy finansowej.
Wersja archiwalna obowiązująca od 2011-03-19 do 2013-11-26
[Ewidencja utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych] 1. Organizacja producentów ubiegająca się o przyznanie pomocy finansowej, o której mowa w art. 46 ust. 1 pkt 2 lit. b, d i e, prowadzi ewidencję utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych.
2. Ewidencja zawiera w szczególności informacje o ilości i rodzajach utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych, a także o poniesionych kosztach utrwalenia i przechowywania tych produktów.
3. Do ewidencji załącza się kopie deklaracji przejęcia produktów rybnych.
4. Minister właściwy do spraw rybołówstwa określi, w drodze rozporządzenia, sposób prowadzenia ewidencji, o której mowa w ust. 1, oraz szczegółowy zakres informacji, o których mowa w ust. 2, mając na względzie uzyskanie informacji niezbędnych do weryfikacji danych podawanych przez organizacje producentów ubiegające się o przyznanie pomocy finansowej.