Wersja obowiązująca od 2023.09.28     (Dz.U.2023.2045 tekst jednolity)

Art. 49. (uchylony)

Wersja obowiązująca od 2023.09.28     (Dz.U.2023.2045 tekst jednolity)

Art. 49. (uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2021.04.13 do 2023.09.27     (Dz.U.2021.678 tekst jednolity)

Art. 49. (uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2019.08.08 do 2021.04.12     (Dz.U.2019.1489 tekst jednolity)

Art. 49. (uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2018.01.30 do 2019.08.07     (Dz.U.2018.262 tekst jednolity)

Art. 49. (uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2015.11.26 do 2018.01.29     (Dz.U.2015.1970 tekst jednolity)

Art. 49. (uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2015.09.15 do 2015.11.25

[70] (uchylony).

[70] Art. 49 uchylony przez art. 1 pkt 35 ustawy z dnia 10 lipca 2015 r. o zmianie ustawy o organizacji rynku rybnego (Dz.U. poz. 1267). Zmiana weszła w życie 15 września 2015 r.

Wersja archiwalna obowiązująca od 2013.11.27 do 2015.09.14     (Dz.U.2013.1389 tekst jednolity)

[Ewidencja utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych] 1. Organizacja producentów ubiegająca się o przyznanie pomocy finansowej, o której mowa w art. 46 ust. 1 pkt 2 lit. b, d i e, prowadzi ewidencję utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych.

2. Ewidencja zawiera w szczególności informacje o ilości i rodzajach utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych, a także o poniesionych kosztach utrwalenia i przechowywania tych produktów.

3. Do ewidencji załącza się kopie deklaracji przejęcia produktów rybnych.

4. Minister właściwy do spraw rybołówstwa określi, w drodze rozporządzenia, sposób prowadzenia ewidencji, o której mowa w ust. 1, oraz szczegółowy zakres informacji, o których mowa w ust. 2, mając na względzie uzyskanie informacji niezbędnych do weryfikacji danych podawanych przez organizacje producentów ubiegające się o przyznanie pomocy finansowej.

Wersja archiwalna obowiązująca od 2011.03.19 do 2013.11.26

[Ewidencja utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych] 1. Organizacja producentów ubiegająca się o przyznanie pomocy finansowej, o której mowa w art. 46 ust. 1 pkt 2 lit. b, d i e, prowadzi ewidencję utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych.

2. Ewidencja zawiera w szczególności informacje o ilości i rodzajach utrwalonych i przechowywanych produktów rybnych, a także o poniesionych kosztach utrwalenia i przechowywania tych produktów.

3. Do ewidencji załącza się kopie deklaracji przejęcia produktów rybnych.

4. Minister właściwy do spraw rybołówstwa określi, w drodze rozporządzenia, sposób prowadzenia ewidencji, o której mowa w ust. 1, oraz szczegółowy zakres informacji, o których mowa w ust. 2, mając na względzie uzyskanie informacji niezbędnych do weryfikacji danych podawanych przez organizacje producentów ubiegające się o przyznanie pomocy finansowej.