Wersja obowiązująca od 2019.02.22     (Dz.U.2019.348 tekst jednolity)

§ 1. [Zakres regulacji] Rozporządzenie określa sposób przeprowadzania przetargów na wybór zakładów odkostniających i chłodni, z którymi Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa zawiera umowy w zakresie odkostniania i przechowywania mięsa, zwanych dalej „wykonawcami”.

Wersja obowiązująca od 2019.02.22     (Dz.U.2019.348 tekst jednolity)

§ 1. [Zakres regulacji] Rozporządzenie określa sposób przeprowadzania przetargów na wybór zakładów odkostniających i chłodni, z którymi Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa zawiera umowy w zakresie odkostniania i przechowywania mięsa, zwanych dalej „wykonawcami”.

Wersja archiwalna obowiązująca od 2017.09.12 do 2019.02.21

[Zakres regulacji] Rozporządzenie określa sposób przeprowadzania przetargów na wybór zakładów odkostniających i chłodni, z którymi Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa [1] zawiera umowy w zakresie odkostniania i przechowywania mięsa, zwanych dalej „wykonawcami”.

[1] § 1 w brzmieniu ustalonym przez § 1 pkt 1 rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 24 sierpnia 2017 r. zmieniającego rozporządzenie w sprawie sposobu przeprowadzania przetargów na wybór zakładów odkostniających i chłodni (Dz.U. poz. 1681). Zmiana weszła w życie 12 września 2017 r.

Wersja archiwalna obowiązująca od 2004.05.14 do 2017.09.11

[Zakres regulacji] Rozporządzenie określa sposób przeprowadzania przetargów na wybór zakładów odkostniających i chłodni, z którymi Agencja Rynku Rolnego zawiera umowy w zakresie odkostniania i przechowywania mięsa, zwanych dalej „wykonawcami”.