Wersja obowiązująca od 2006-10-06 do 2006-10-28
[4] (uchylony).
[4] § 5 uchylony przez § 1 pkt 1 rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 27 września 2006 r. zmieniającego rozporządzenie w sprawie metod pobierania próbek określonych środków spożywczych do celów urzędowej kontroli poziomów zanieczyszczeń oraz przygotowywania próbek i wytycznych dla metod analitycznych stosowanych do oznaczania zawartości tych zanieczyszczeń (Dz.U. Nr 181, poz. 1336). Zmiana weszła w życie 6 października 2006 r.
Wersja obowiązująca od 2006-10-06 do 2006-10-28
[4] (uchylony).
[4] § 5 uchylony przez § 1 pkt 1 rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 27 września 2006 r. zmieniającego rozporządzenie w sprawie metod pobierania próbek określonych środków spożywczych do celów urzędowej kontroli poziomów zanieczyszczeń oraz przygotowywania próbek i wytycznych dla metod analitycznych stosowanych do oznaczania zawartości tych zanieczyszczeń (Dz.U. Nr 181, poz. 1336). Zmiana weszła w życie 6 października 2006 r.
Wersja archiwalna obowiązująca od 2006-06-03 do 2006-10-05
Metody pobierania próbek wybranych środków spożywczych do celów urzędowej kontroli poziomów patuliny oraz przygotowywanie próbek i wytyczne dla metod analitycznych stosowanych do oznaczania zawartości patuliny określa załącznik nr 4 do rozporządzenia.