Wersja obowiązująca od 2006-11-09 do 2011-08-18
Cena skupu, o której mowa w § 2 ust. 1 pkt 1 lit. a, stanowi średnią cenę netto płaconą producentowi przez przedsiębiorcę w okresie zbierania danych rynkowych, wyrażoną w zł za:
1) 100 kg mleka surowego z podziałem na klasy;
2) tonę:
a) drobiu rzeźnego,
b) jaj spożywczych skupionych przez zakład przetwórstwa jaj;
3) [4] 1 kg szyszek chmielu.
[4] § 3 pkt 3 dodany przez § 1 pkt 2 rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 10 października 2006 r. zmieniającego rozporządzenie w sprawie zbieranych danych rynkowych (Dz.U. Nr 193, poz. 1426). Zmiana weszła w życie 9 listopada 2006 r.
Wersja obowiązująca od 2006-11-09 do 2011-08-18
Cena skupu, o której mowa w § 2 ust. 1 pkt 1 lit. a, stanowi średnią cenę netto płaconą producentowi przez przedsiębiorcę w okresie zbierania danych rynkowych, wyrażoną w zł za:
1) 100 kg mleka surowego z podziałem na klasy;
2) tonę:
a) drobiu rzeźnego,
b) jaj spożywczych skupionych przez zakład przetwórstwa jaj;
3) [4] 1 kg szyszek chmielu.
[4] § 3 pkt 3 dodany przez § 1 pkt 2 rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 10 października 2006 r. zmieniającego rozporządzenie w sprawie zbieranych danych rynkowych (Dz.U. Nr 193, poz. 1426). Zmiana weszła w życie 9 listopada 2006 r.
Wersja archiwalna obowiązująca od 2004-09-18 do 2006-11-08
Cena skupu, o której mowa w § 2 ust. 1 pkt 1 lit. a, stanowi średnią cenę netto płaconą producentowi przez przedsiębiorcę w okresie zbierania danych rynkowych, wyrażoną w zł za:
1) 100 kg mleka surowego z podziałem na klasy;
2) tonę:
a) drobiu rzeźnego,
b) jaj spożywczych skupionych przez zakład przetwórstwa jaj.