history Historia zmian
zamknij

Wersja obowiązująca od 2005-06-28 do 2008-01-19

[13] (uchylony).

[13] § 16 uchylony przez § 1 pkt 9 rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 1 czerwca 2005 r. zmieniającego rozporządzenie w sprawie wymagań weterynaryjnych w zakresie handlu świeżym mięsem i produktami mięsnymi (Dz.U. Nr 103, poz. 868). Zmiana weszła w życie 28 czerwca 2005 r.

Wersja obowiązująca od 2005-06-28 do 2008-01-19

[13] (uchylony).

[13] § 16 uchylony przez § 1 pkt 9 rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 1 czerwca 2005 r. zmieniającego rozporządzenie w sprawie wymagań weterynaryjnych w zakresie handlu świeżym mięsem i produktami mięsnymi (Dz.U. Nr 103, poz. 868). Zmiana weszła w życie 28 czerwca 2005 r.

Wersja archiwalna obowiązująca od 2004-05-11 do 2005-06-27

Świeże mięso, o którym mowa w § 12–14:

1) przewozi się i przechowuje oddzielnie albo w innym czasie niż świeże mięso, o którym mowa w § 11;

2) nie wykorzystuje się w produktach mięsnych przeznaczonych do handlu, z wyłączeniem produktów wymienionych w § 12–14;

3) przeznaczone do obróbki, o której mowa w § 12 ust. 4, w przypadku wystąpienia afrykańskiego pomoru świń, znakuje się znakiem weterynaryjnym, który jest określony w załączniku do rozporządzenia.