Wersja obowiązująca od 2005-06-28 do 2008-01-19
[12] (uchylony).
[12] § 15 uchylony przez § 1 pkt 9 rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 1 czerwca 2005 r. zmieniającego rozporządzenie w sprawie wymagań weterynaryjnych w zakresie handlu świeżym mięsem i produktami mięsnymi (Dz.U. Nr 103, poz. 868). Zmiana weszła w życie 28 czerwca 2005 r.
Wersja obowiązująca od 2005-06-28 do 2008-01-19
[12] (uchylony).
[12] § 15 uchylony przez § 1 pkt 9 rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 1 czerwca 2005 r. zmieniającego rozporządzenie w sprawie wymagań weterynaryjnych w zakresie handlu świeżym mięsem i produktami mięsnymi (Dz.U. Nr 103, poz. 868). Zmiana weszła w życie 28 czerwca 2005 r.
Wersja archiwalna obowiązująca od 2004-05-11 do 2005-06-27
Produkty, o których mowa w § 12–14, przygotowuje się pod nadzorem urzędowego lekarza weterynarii i zabezpiecza przed zakażeniem lub zakażeniem wtórnym.