Filtry
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (WE) NR 565/2008 z dnia 18 czerwca 2008 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 ustalające najwyższe dopuszczalne poziomy niektórych zanieczyszczeń w środkach spożywczych w odniesieniu do ustanowienia najwyższego dopuszczalnego poziomu dioksyn i polichlorowanych bifenyli w wątrobie rybiej (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2008 nr 160 str. 20 z 2008.06.19
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (WE) NR 629/2008 z dnia 2 lipca 2008 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 ustalające najwyższe dopuszczalne poziomy niektórych zanieczyszczeń w środkach spożywczych (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2008 nr 173 str. 6 z 2008.07.03
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (WE) NR 1126/2007 z dnia 28 września 2007 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 ustalające najwyższe dopuszczalne poziomy niektórych zanieczyszczeń w środkach spożywczych w odniesieniu do toksyn Fusarium w kukurydzy i produktach z kukurydzy (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2007 nr 255 str. 14 z 2007.09.29
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 105/2010 z dnia 5 lutego 2010 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 ustalające najwyższe dopuszczalne poziomy niektórych zanieczyszczeń w środkach spożywczych w odniesieniu do ochratoksyny A (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2010 nr 35 str. 7 z 2010.02.06
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 165/2010 z dnia 26 lutego 2010 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 ustalające najwyższe dopuszczalne poziomy niektórych zanieczyszczeń w środkach spożywczych w odniesieniu do aflatoksyn (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2010 nr 50 str. 8 z 2010.02.27
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 420/2011 z dnia 29 kwietnia 2011 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 ustalające najwyższe dopuszczalne poziomy niektórych zanieczyszczeń w środkach spożywczych (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2011 nr 111 str. 3 z 2011.04.30
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 835/2011 z dnia 19 sierpnia 2011 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 odnośnie do najwyższych dopuszczalnych poziomów wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w środkach spożywczych (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2011 nr 215 str. 4 z 2011.08.20
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 1258/2011 z dnia 2 grudnia 2011 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów azotanów w środkach spożywczych (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2011 nr 320 str. 15 z 2011.12.03
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 1259/2011 z dnia 2 grudnia 2011 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów dioksyn, polichlorowanych bifenyli o działaniu podobnym do dioksyn i polichlorowanych bifenyli o działaniu niepodobnym do dioksyn w środkach spożywczych (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2011 nr 320 str. 18 z 2011.12.03
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 594/2012 z dnia 5 lipca 2012 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych zanieczyszczeń ochratoksyną A, polichlorowanymi bifenylami o działaniu niepodobnym do dioksyn i melaminą w środkach spożywczych (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2012 nr 176 str. 43 z 2012.07.06
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 1058/2012 z dnia 12 listopada 2012 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów aflatoksyn w suszonych figach (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2012 nr 313 str. 14 z 2012.11.13
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 1067/2013 z dnia 30 października 2013 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów zanieczyszczeń: dioksyn, polichlorowanych bifenyli o właściwościach podobnych do dioksyn i polichlorowanych bifenyli o właściwościach niepodobnych do dioksyn w wątrobie zwierząt lądowych (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2013 nr 289 str. 56 z 2013.10.31
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 212/2014 z dnia 6 marca 2014 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów zanieczyszczenia „cytrynina” w suplementach diety na bazie ryżu poddanego fermentacji grzybami Monascus purpureus (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2014 nr 67 str. 3 z 2014.03.07
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 488/2014 z dnia 12 maja 2014 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów kadmu w środkach spożywczych (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2014 nr 138 str. 75 z 2014.05.13
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 696/2014 z dnia 24 czerwca 2014 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów kwasu erukowego w olejach i tłuszczach roślinnych oraz w żywności zawierającej oleje i tłuszcze roślinne (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2014 nr 184 str. 1 z 2014.06.25
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 1327/2014 z dnia 12 grudnia 2014 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych (WWA) w mięsie wędzonym tradycyjnie i produktach mięsnych wędzonych tradycyjnie oraz w rybach i produktach rybołówstwa wędzonych tradycyjnie(Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2014 nr 358 str. 13 z 2014.12.13
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2015/704 z dnia 30 kwietnia 2015 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższego dopuszczalnego poziomu PCB o działaniu niepodobnym do dioksyn w dziko żyjącym koleniu (Squalus acanthias) (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2015 nr 113 str. 27 z 2015.05.01
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2015/1006 z dnia 25 czerwca 2015 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów nieorganicznego arsenu w środkach spożywczych (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2015 nr 161 str. 14 z 2015.06.26
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2015/1005 z dnia 25 czerwca 2015 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów ołowiu w niektórych środkach spożywczych (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2015 nr 161 str. 9 z 2015.06.26
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2015/1125 z dnia 10 lipca 2015 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w katsuobushi (suszony bonito) oraz w niektórych wędzonych śledziach bałtyckich (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2015 nr 184 str. 7 z 2015.07.11
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2015/1137 z dnia 13 lipca 2015 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższego dopuszczalnego poziomu ochratoksyny A w przyprawach Capsicum spp. (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2015 nr 185 str. 11 z 2015.07.14
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2015/1933 z dnia 27 października 2015 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych we włóknach kakao, chipsach bananowych, suplementach diety, suszonych ziołach i suszonych przyprawach (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2015 nr 282 str. 11 z 2015.10.28
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2015/1940 z dnia 28 października 2015 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów przetrwalników buławinki czerwonej w niektórych nieprzetworzonych zbożach oraz w odniesieniu do przepisów dotyczących monitorowania i sprawozdawczości (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2015 nr 283 str. 3 z 2015.10.29
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2016/239 z dnia 19 lutego 2016 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów alkaloidów tropanowych w niektórych produktach zbożowych dla niemowląt i małych dzieci (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2016 nr 45 str. 3 z 2016.02.20
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2017/1237 z dnia 7 lipca 2017 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższego dopuszczalnego poziomu cyjanowodoru w nieprzetworzonych całych, mielonych, rozdrobnionych, łupanych, siekanych pestkach moreli wprowadzanych do obrotu i przeznaczonych dla konsumentów końcowych (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: archiwalna | Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2017 nr 177 str. 36 z 2017.07.08
Trwa ładowanie treści
POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00