-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 4 czerwca 2008 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości pestycydów, które mogą znajdować się w środkach spożywczych lub na ich powierzchniWersja: archiwalna | rok 2008 nr 102 poz. 655 z 2008.06.13
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 31 grudnia 2007 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości pestycydów, które mogą znajdować się w środkach spożywczych lub na ich powierzchniWersja: archiwalna | rok 2008 nr 8 poz. 51 z 2008.01.18
-
Akt prawnyobowiązującyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 17 października 2007 r. w sprawie pobierania próbek żywności w celu oznaczania poziomów pozostałości pestycydówWersja: aktualna | rok 2007 nr 207 poz. 1502 z 2007.11.09
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 16 maja 2007 r. w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości pestycydów, które mogą znajdować się w środkach spożywczych lub na ich powierzchniWersja: archiwalna | rok 2007 nr 119 poz. 817 z 2007.07.04
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00