Wyszukaj po identyfikatorze keyboard_arrow_down
Wyszukiwanie po identyfikatorze Zamknij close
ZAMKNIJ close
account_circle Jesteś zalogowany jako:
ZAMKNIJ close
Powiadomienia
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down znajdź
idź
removeA addA insert_drive_fileWEksportuj printDrukuj assignment add Do schowka
description

Akt prawny

Akt prawny
archiwalny
Monitor Polski rok 1961 nr 5 poz. 29
Wersja archiwalna od 1961-01-21 do 1964-11-01
opcje loupe more_vert
ZAMKNIJ close

Alerty

Monitor Polski rok 1961 nr 5 poz. 29
Wersja archiwalna od 1961-01-21 do 1964-11-01
Akt prawny
archiwalny
ZAMKNIJ close

Alerty

Zarządzenie Ministra Przemysłu Spożywczego i Skupu z dnia 15 grudnia 1960 r. w sprawie norm ubytków naturalnych podczas studzenia, chłodzenia i przechowywania mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego i baraniego, ośrodków i podrobów zwierząt rzeźnych, łojów surowych oraz podczas przechowywania wędlin i wyrobów wędliniarskich w zakładach mięsnych podporządkowanych Centrali Przemysłu Mięsnego.
Nie posiadamy wersji tekstowej. Proponujemy skorzystanie z Oryginału udostępnionego w Metryce. Jeżeli ujednolicona wersja tekstowa jest Państwu niezbędna prosimy o wysłanie zgłoszenia pod adres akty.prawne@inforlex.pl.
Treść przypisu ZAMKNIJ close
Treść przypisu ZAMKNIJ close
close POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00