description
Akt prawny
Akt prawny
archiwalny
archiwalny
Monitor Polski rok 1961 nr 5 poz. 29
Wersja archiwalna od 1961-01-21 do 1964-11-01
Wersja archiwalna od 1961-01-21 do 1964-11-01
Monitor Polski rok 1961 nr 5 poz. 29
Wersja archiwalna od 1961-01-21 do 1964-11-01
Wersja archiwalna od 1961-01-21 do 1964-11-01
Akt prawny
archiwalny
archiwalny
Zarządzenie Ministra Przemysłu Spożywczego i Skupu z dnia 15
grudnia 1960 r. w sprawie norm ubytków naturalnych podczas
studzenia, chłodzenia i przechowywania mięsa wieprzowego, wołowego,
cielęcego i baraniego, ośrodków i podrobów zwierząt rzeźnych, łojów
surowych oraz podczas przechowywania wędlin i wyrobów
wędliniarskich w zakładach mięsnych podporządkowanych Centrali
Przemysłu Mięsnego.
Nie posiadamy wersji tekstowej. Proponujemy skorzystanie z Oryginału udostępnionego w Metryce.
Jeżeli ujednolicona wersja tekstowa jest Państwu niezbędna prosimy o wysłanie zgłoszenia pod adres
akty.prawne@inforlex.pl.
Treść przypisu ZAMKNIJ close
Treść przypisu ZAMKNIJ close