description
Akt prawny
Akt prawny
archiwalny
archiwalny
Monitor Polski rok 1951 nr 27 poz. 342
Wersja archiwalna od 1951-03-10 do 1972-01-15
Wersja archiwalna od 1951-03-10 do 1972-01-15
Monitor Polski rok 1951 nr 27 poz. 342
Wersja archiwalna od 1951-03-10 do 1972-01-15
Wersja archiwalna od 1951-03-10 do 1972-01-15
Akt prawny
archiwalny
archiwalny
Zarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 10 marca 1951 r. w
sprawie wprowadzenia receptury potraw i planowości produkcji w
stołówkach pracowniczych i akademickich.
Nie posiadamy wersji tekstowej. Proponujemy skorzystanie z Oryginału udostępnionego w Metryce.
Jeżeli ujednolicona wersja tekstowa jest Państwu niezbędna prosimy o wysłanie zgłoszenia pod adres
akty.prawne@inforlex.pl.
Treść przypisu ZAMKNIJ close
Treść przypisu ZAMKNIJ close