comment
Porada
Data publikacji: 2018-06-27
Posiłki i napoje w pracy
Jestem sekretarką i jednocześnie stałą czytelniczką miesięcznika „Sekretariat”; z zainteresowaniem czytam artykuły dotyczące spraw prawno-pracowniczych. W związku z możliwością otrzymywania informacji za pośrednictwem poczty elektronicznej chciałabym skorzystać z waszej porady. Mam pytanie związane z serwisem prawno-pracowniczym. Czy pracodawca może lub powinien fundować swoim pracownikom herbatę i cukier do użytku w pracy?
Czy istnieją przepisy (jakie) dotyczące posiadania kuchenki w biurze konstrukcyjno-rozwojowym, zatrudniającym 45 osób i zasady korzystania z niej? Do czego pracownik ma prawo w zakresie socjalnym - chodzi mi o spożywanie posiłków, dostęp do kuchni, jadalni, fundowanie przez pracodawcę herbaty i cukru.
Pozostało 86% treści
Chcesz uzyskać dostęp? Skorzystaj z bezpłatnego abonamentu
Zobacz także
-
keyboard_arrow_right
-
keyboard_arrow_right
-
keyboard_arrow_right
-
keyboard_arrow_right
-
keyboard_arrow_right
Szkolenie