Wyszukaj po identyfikatorze keyboard_arrow_down
Wyszukiwanie po identyfikatorze Zamknij close
ZAMKNIJ close
account_circle Jesteś zalogowany jako:
ZAMKNIJ close
Powiadomienia
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down znajdź
removeA addA insert_drive_fileWEksportuj printDrukuj assignment add Do schowka
comment

Porada

Data publikacji: 2018-06-29

Kategorie produktów żywnościowych a dzielenie zamówienia publicznego na części

PYTANIE

W naszej szkole prowadzona jest stołówka, na potrzeby której kupujemy żywność na ogólną wartość przekraczającą 14 000 euro. Czy powinniśmy stosować przepisy o zamówieniach publicznych i przeprowadzać przetarg, jeżeli zakup mięsa i wędlin stanowi wartość ok. 27 000 zł, nabiału 20 000 zł, mrożonek 9000 zł, pieczywa 3000 zł, a warzyw i owoców 21 000 zł?

close POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00