Wyszukaj po identyfikatorze keyboard_arrow_down
Wyszukiwanie po identyfikatorze Zamknij close
ZAMKNIJ close
account_circle Jesteś zalogowany jako:
ZAMKNIJ close
Powiadomienia
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down znajdź
removeA addA insert_drive_fileWEksportuj printDrukuj assignment add Do schowka
insert_drive_file

Formularz

Specyfikacja do zamówienia z działu 55 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego

PRZETARG NIEOGRANICZONY

PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA:
Usługa produkcji i dystrybucji posiłków dla pacjentów SPSK Nr 1 PUM

KATEGORIA:
Usługi

KATEGORIA WG WSPÓLNEGO SŁOWNIKA ZAMÓWIEŃ (CPV):
55320000 - Usługi podawania posiłków, 55321000 - Usługi przygotowywania posiłków, 55322000 - Usługi gotowania posiłków

UWAGA:
W sprawie toczyło się postępowanie przed KIO (Wyrok z dnia 16 marca 2015 r., sygn. KIO 413/15), specyfikacja nie została zakwestionowana

POBIERZ

SIWZ

close POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00