Wyszukaj po identyfikatorze keyboard_arrow_down
Wyszukiwanie po identyfikatorze Zamknij close
ZAMKNIJ close
account_circle Jesteś zalogowany jako:
ZAMKNIJ close
Powiadomienia
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down znajdź
removeA addA insert_drive_fileWEksportuj printDrukuj assignment add Do schowka
insert_drive_file

Formularz

TEMATY:
TEMATY:

Specyfikacja do zamówienia z działu 55 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego.

PRZETARG NIEOGRANICZONY

PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA:
Usługi gastronomiczne w zakresie przygotowania i dystrybucji posiłków wraz z dzierżawą obiektu kuchni.

KATEGORIA:
Usługi

KATEGORIA WG WSPÓLNEGO SŁOWNIKA ZAMÓWIEŃ (CPV):
55322000 - Usługi gotowania posiłków, 55321000 - Usługi przygotowywania posiłków

UWAGA:
W sprawie toczyło się postępowanie przed KIO (Wyrok z dnia 30 sierpnia 2011 r., sygn. KIO/UZP 1768/11), specyfikacja nie została zakwestionowana

 

POBIERZ

SIWZ

Pozostała dokumentacja

close POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00