Wyszukaj po identyfikatorze keyboard_arrow_down
Wyszukiwanie po identyfikatorze Zamknij close
ZAMKNIJ close
account_circle Jesteś zalogowany jako:
ZAMKNIJ close
Powiadomienia
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down znajdź
removeA addA insert_drive_fileWEksportuj printDrukuj assignment add Do schowka
insert_drive_file

Formularz

Specyfikacja do zamówienia z działu 55 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego.

PRZETARG NIEOGRANICZONY 

PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA:
Usługa przygotowywania i podawania posiłków dla pacjentów oraz posiłków profilaktycznych dla personelu WIM, wraz z wynajmem pomieszczeń w WIM oraz dzierżawą maszyn i urządzeń gastronomicznych.

KATEGORIA:
Usługi

KATEGORIA WG WSPÓLNEGO SŁOWNIKA ZAMÓWIEŃ (CPV):
55300000 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków, 55500000 - Usługi bufetowe oraz w zakresie podawania posiłków

UWAGA:
W sprawie toczyło się postępowanie przed KIO (Wyrok z dnia 29 kwietnia 2010 r., sygn. KIO/UZP 533/10), specyfikacja została zakwestionowana

 

POBIERZ

SIWZ

Pozostała dokumentacja

close POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00