Akt prawny
obowiązujący
Wersja aktualna od 2022-07-03
Wersja aktualna od 2022-07-03
obowiązujący
Alerty
Sprostowanie do rozporządzenia wykonawczego Komisji (UE) 2022/913 z dnia 30 maja 2022 r. zmieniającego rozporządzenie wykonawcze (UE) 2019/1793 w sprawie tymczasowego zwiększenia kontroli urzędowych i środków nadzwyczajnych regulujących wprowadzanie do Unii niektórych towarów z niektórych państw trzecich, wykonujące rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2017/625 i (WE) 178/2002 (Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L 158 z dnia 13 czerwca 2022 r.)
Strona 13, załącznik, załącznik I do rozporządzenia wykonawczego (UE) 2019/1793, tabela, pozycja 18 powinna mieć brzmienie:
"18 | Nigeria (NG) | Sesamum seeds (Food) | 1207 40 90 |
| Salmonella (2) | 50" |
ex 2008 19 19 | 40 | |||||
ex 2008 19 99 | 40 |
Strona 18, załącznik, załącznik II do rozporządzenia wykonawczego (UE), tabela, pozycja 6 powinna mieć brzmienie:
"6 | Ethiopia (ET) | Pepper of the genus Piper; dried or crushed or ground fruit of the genus Capsicum or of the genus Pimenta | 0904 |
| Aflatoxins | 50 |
Ginger, saffron, turmeric (curcuma), thyme, bay leaves, curry and other spices (Food - dried spices) | 0910 | |||||
Sesamum seeds (Food) | 1207 40 90 |
| Salmonella (6) | 50" | ||
ex 2008 19 19 | 40 | |||||
ex 2008 19 99 | 40 |
Strona 19, załącznik, załącznik II do rozporządzenia wykonawczego (UE), tabela, pozycja 10 powinna mieć brzmienie:
"10 | India (IN) | Betel leaves (Piper betle L.) (Food) | ex 1404 90 00 | 10 | Salmonella (2) | 10 |
Peppers of the genus Capsicum (sweet or other than sweet) (Food - dried, roasted, crushed or ground) | 0904 21 10 ; |
| Aflatoxins | 20 | ||
ex 0904 22 00 ; | 11; 19 | |||||
ex 0904 21 90 ; | 20 | |||||
ex 2005 99 10 ; | 10; 90 | |||||
ex 2005 99 80 | 94 | |||||
Groundnuts (peanuts), in shell | 1202 41 00 |
|
|
| ||
|
| Groundnuts (peanuts), shelled | 1202 42 00 |
|
|
|
|
| Peanut butter | 2008 11 10 |
|
|
|
|
| Groundnuts (peanuts), otherwise prepared or preserved, including mixtures | 2008 11 91 ; 2008 11 96 ; 2008 11 98 ; |
| Aflatoxins | 50 |
|
| ex 2008 19 12 ; | 40 |
|
| |
|
| ex 2008 19 19 ; | 50 |
|
| |
|
| ex 2008 19 92 ; | 40 |
|
| |
|
| ex 2008 19 95 ; | 40 |
|
| |
|
| ex 2008 19 99 | 50 |
|
| |
| Oilcake and other solid residues, whether or not ground or in the form of pellets, resulting from the extraction of groundnut oil | 2305 00 00 |
|
|
| |
|
|
|
|
| ||
|
|
|
|
| ||
| Groundnut flours and meals | ex 1208 90 00 | 20 |
|
| |
| Groundnuts paste (Food and feed) | ex 2007 10 10 | 80 |
|
| |
ex 2007 10 99 | 50 | |||||
ex 2007 99 39 | 07; 08 | |||||
| Peppers of the genus Capsicum (other than sweet) (Food - fresh, chilled or frozen) | ex 0709 60 99 ; | 20 | Pesticide residues (4) (5) | 20 | |
ex 0710 80 59 | 20 | |||||
| Sesamum seeds (Food and feed) | 1207 40 90 |
| Salmonella (6) | 20 | |
ex 2008 19 19 | 40 | - Pesticide residues (11) | 50 | |||
ex 2008 19 99 | 40 | |||||
| Locust beans (carob) | 1212 92 00 |
| Pesticide residues (11) | 20 | |
| Locust beans seeds, not decorticated, crushed or ground | 1212 99 41 |
| |||
| Mucilages and thickeners, whether or not modified, derived from locust beans or locust bean seeds (Food and feed) | 1302 32 10 |
| |||
| Guar gum (Food and feed) | ex 1302 32 90 |
| Pesticide residues (11) | 20 | |
Pentachlorophenol and dioxins (3) | 5 | |||||
Mixtures of food additives containing locust bean gum or guar gum (Food) | ex 2106 90 92 ex 2106 90 98 ex 3824 99 93 ex 3824 99 96 |
| Pesticide residues (11) | 20 | ||
Pepper of the genus Piper; dried or crushed or ground fruit of the genus Capsicum or of the genus Pimenta | 0904 |
|
|
| ||
| Vanilla | 0905 |
|
|
| |
| Cinnamon and cinnamon-tree flowers | 0906 |
| Pesticide residues (11) | 20 | |
| Cloves (whole fruit, cloves and stems) | 0907 |
|
|
| |
| Nutmeg, mace and cardamoms | 0908 |
|
|
| |
|
| Seeds of anise, badian, fennel, coriander, cumin or caraway; juniper berries | 0909 |
|
|
|
|
| Ginger, saffron, turmeric (curcuma), thyme, bay leaves, curry and other spices (Food - dried spices) | 0910 |
|
|
|
|
| Sauces and preparations thereof; mixed condiments and mixed seasonings; mustard flours and meals and prepared mustard (Food) | 2103 |
| Pesticide residues (11) | 20 |
|
| Calcium carbonate (Food and feed) | ex 2106 90 92/98 ex 2530 90 00 ex 2836 50 00 |
| Pesticide residues (11) | 20 |
| Food supplements containing botanicals (Food) | ex 1302 ex 2106 |
| Pesticide residues (11) | 20" |
Strona 22, załącznik, załącznik II do rozporządzenia wykonawczego (UE), tabela, pozycja 13 powinna mieć brzmienie:
"13 | Sri Lanka (LK) | Peppers of the genus Capsicum (sweet or other than sweet) (Food - dried, roasted, crushed or ground) | 0904 21 10 ; |
| Aflatoxins | 50" |
ex 0904 21 90 ; | 20 | |||||
ex 0904 22 00 ; | 11; 19 | |||||
ex 2005 99 10 ; | 10; 90 | |||||
ex 2005 99 80 | 94 |
Strona 25, załącznik, załącznik II do rozporządzenia wykonawczego (UE), tabela, pozycja 19 powinna mieć brzmienie:
"19 | Uganda (UG) | Sesamum seeds (Food) | 1207 40 90 |
| Salmonella (6) | 20" |
ex 2008 19 19 | 40 | |||||
ex 2008 19 99 | 40 |