Wyszukaj po identyfikatorze keyboard_arrow_down
Wyszukiwanie po identyfikatorze Zamknij close
ZAMKNIJ close
account_circle Jesteś zalogowany jako:
ZAMKNIJ close
Powiadomienia
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down znajdź
idź
removeA addA insert_drive_fileWEksportuj printDrukuj assignment add Do schowka
description

Akt prawny

Akt prawny
obowiązujący
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2021 nr 345 str. 44
Wersja aktualna od 2021-08-03
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2021 nr 345 str. 44
Wersja aktualna od 2021-08-03
Akt prawny
obowiązujący
ZAMKNIJ close

Alerty

Sprostowanie do rozporządzenia Komisji (UE) 2021/1156 z dnia 13 lipca 2021 r. zmieniającego załącznik II do rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1333/2008 oraz załącznik do rozporządzenia Komisji (UE) nr 231/2012 w odniesieniu do glikozydów stewiolowych (E 960) i rebaudiozydu M wytwarzanych w drodze enzymatycznej modyfikacji glikozydów stewiolowych ze stewii ( Dz.U. L 249 z 14.7.2021 )

Strona 91, lit. c) pkt 9 załącznika I - część E tabela kategoria żywności 05.2 (Pozostałe wyroby cukiernicze, w tym pastylki i drażetki odświeżające oddech) trzeci wpis dotyczący numerów E 960a-960c (Glikozydy stewiolowe) kolumna szósta akapit trzeci w załączniku II do rozporządzenia (WE) nr 1333/2008:

zamiast:

„piankowe produkty cukrownicze”,

powinno być:

„piankowe produkty cukiernicze”.

* Autentyczne są wyłącznie dokumenty UE opublikowane w formacie PDF w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej.
Treść przypisu ZAMKNIJ close
Treść przypisu ZAMKNIJ close
close POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00