description
Akt prawny
Akt prawny
archiwalny
archiwalny
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2020 nr 293 str. 1
Wersja archiwalna od 2020-09-28 do 2023-05-25
Wersja archiwalna od 2020-09-28 do 2023-05-25
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2020 nr 293 str. 1
Wersja archiwalna od 2020-09-28 do 2023-05-25
Wersja archiwalna od 2020-09-28 do 2023-05-25
Akt prawny
archiwalny
archiwalny
ZAMKNIJ close
Alerty
ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2020/1255
z dnia 7 września 2020 r.
zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych (WWA) w tradycyjnie wędzonych mięsach i produktach mięsnych oraz w tradycyjnie wędzonych rybach i produktach rybołówstwa, a także w sprawie ustalenia najwyższego dopuszczalnego poziomu WWA w żywności w proszku pochodzenia roślinnego wykorzystywanej do przyrządzania napojów (Tekst mający znaczenie dla EOG)
Treść tego dokumentu nie została jeszcze zarchiwizowana.
* Autentyczne są wyłącznie dokumenty UE opublikowane w formacie PDF w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej.
Treść przypisu ZAMKNIJ close
Treść przypisu ZAMKNIJ close