description
Akt prawny
Akt prawny
obowiązujący
obowiązujący
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2019 nr 258 str. 13
Wersja aktualna od 2019-10-29
Wersja aktualna od 2019-10-29
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2019 nr 258 str. 13
Wersja aktualna od 2019-10-29
Wersja aktualna od 2019-10-29
Akt prawny
obowiązujący
obowiązujący
ZAMKNIJ close
Alerty
ROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) 2019/1686
z dnia 8 października 2019 r.
zezwalające na rozszerzenie zastosowania izolatu zasadowych białek serwatkowych mleka krowiego jako nowej żywności zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2015/2283 oraz zmieniające rozporządzenie wykonawcze Komisji (UE) 2017/2470
(Tekst mający znaczenie dla EOG)
Treść w przygotowaniu. Do tego czasu proszę korzystać z
Oryginału udostępnionego w Metryce.
* Autentyczne są wyłącznie dokumenty UE opublikowane w formacie PDF w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej.
Treść przypisu ZAMKNIJ close
Treść przypisu ZAMKNIJ close