description
Akt prawny
Akt prawny
obowiązujący
obowiązujący
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2019 nr 70 str. 21
Wersja aktualna od 2019-04-01
Wersja aktualna od 2019-04-01
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2019 nr 70 str. 21
Wersja aktualna od 2019-04-01
Wersja aktualna od 2019-04-01
Akt prawny
obowiązujący
obowiązujący
ZAMKNIJ close
Alerty
ROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) 2019/388
z dnia 11 marca 2019 r.
zezwalające na zmianę specyfikacji nowej żywności „ 2′-fukozylolaktoza” wytwarzanej z wykorzystaniem Escherichia coli K-12 zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2015/2283 oraz zmieniające rozporządzenie wykonawcze Komisji (UE) 2017/2470
(Tekst mający znaczenie dla EOG)
Treść w przygotowaniu. Do tego czasu proszę korzystać z
Oryginału udostępnionego w Metryce.
* Autentyczne są wyłącznie dokumenty UE opublikowane w formacie PDF w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej.
Treść przypisu ZAMKNIJ close
Treść przypisu ZAMKNIJ close