description
Akt prawny
Akt prawny
obowiązujący
obowiązujący
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2019 nr 37 str. 106
Wersja aktualna od 2019-02-28
Wersja aktualna od 2019-02-28
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2019 nr 37 str. 106
Wersja aktualna od 2019-02-28
Wersja aktualna od 2019-02-28
Akt prawny
obowiązujący
obowiązujący
ZAMKNIJ close
Alerty
ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2019/229
z dnia 7 lutego 2019 r.
zmieniające rozporządzenie (WE) nr 2073/2005 w sprawie kryteriów mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych w odniesieniu do niektórych metod, kryterium bezpieczeństwa żywności dla Listeria monocytogenes w skiełkowanych nasionach oraz kryterium higieny procesu i kryterium bezpieczeństwa żywności dla soków owocowych i warzywnych niepasteryzowanych (gotowych do spożycia)
(Tekst mający znaczenie dla EOG)
Treść w przygotowaniu. Do tego czasu proszę korzystać z
Oryginału udostępnionego w Metryce.
* Autentyczne są wyłącznie dokumenty UE opublikowane w formacie PDF w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej.
Treść przypisu ZAMKNIJ close
Treść przypisu ZAMKNIJ close