Akt prawny obowiązujący
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2019 nr 37 str. 106
Wersja aktualna
od 2019.02.28
ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2019/229
z dnia 7 lutego 2019 r.
zmieniające rozporządzenie (WE) nr 2073/2005 w sprawie kryteriów mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych w odniesieniu do niektórych metod, kryterium bezpieczeństwa żywności dla Listeria monocytogenes w skiełkowanych nasionach oraz kryterium higieny procesu i kryterium bezpieczeństwa żywności dla soków owocowych i warzywnych niepasteryzowanych (gotowych do spożycia)
(Tekst mający znaczenie dla EOG)
* Autentyczne są wyłącznie dokumenty UE opublikowane w formacie PDF w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej.
Treść przypisu
Treść przypisu
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00