description
Akt prawny
Akt prawny
archiwalny
archiwalny
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2015 nr 184 str. 7
Wersja archiwalna od 2015-07-31 do 2023-05-25
Wersja archiwalna od 2015-07-31 do 2023-05-25
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2015 nr 184 str. 7
Wersja archiwalna od 2015-07-31 do 2023-05-25
Wersja archiwalna od 2015-07-31 do 2023-05-25
Akt prawny
archiwalny
archiwalny
ZAMKNIJ close
Alerty
ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2015/1125
z dnia 10 lipca 2015 r.
zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w katsuobushi (suszony bonito) oraz w niektórych wędzonych śledziach bałtyckich
(Tekst mający znaczenie dla EOG)
Treść w przygotowaniu. Do tego czasu proszę korzystać z
Oryginału udostępnionego w Metryce.
* Autentyczne są wyłącznie dokumenty UE opublikowane w formacie PDF w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej.
Treść przypisu ZAMKNIJ close
Treść przypisu ZAMKNIJ close