description
Akt prawny
Akt prawny
archiwalny
archiwalny
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2014 nr 358 str. 13
Wersja archiwalna od 2014-12-14 do 2023-05-25
Wersja archiwalna od 2014-12-14 do 2023-05-25
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2014 nr 358 str. 13
Wersja archiwalna od 2014-12-14 do 2023-05-25
Wersja archiwalna od 2014-12-14 do 2023-05-25
Akt prawny
archiwalny
archiwalny
ZAMKNIJ close
Alerty
ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 1327/2014
z dnia 12 grudnia 2014 r.
zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych (WWA) w mięsie wędzonym tradycyjnie i produktach mięsnych wędzonych tradycyjnie oraz w rybach i produktach rybołówstwa wędzonych tradycyjnie(Tekst mający znaczenie dla EOG)
Treść w przygotowaniu. Do tego czasu proszę korzystać z
Oryginału udostępnionego w Metryce.
* Autentyczne są wyłącznie dokumenty UE opublikowane w formacie PDF w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej.
Treść przypisu ZAMKNIJ close
Treść przypisu ZAMKNIJ close