description
Akt prawny
Akt prawny
obowiązujący
obowiązujący
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2014 nr 104 str. 86
Wersja aktualna od 2011-11-17
Wersja aktualna od 2011-11-17
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2014 nr 104 str. 86
Wersja aktualna od 2011-11-17
Wersja aktualna od 2011-11-17
Akt prawny
obowiązujący
obowiązujący
ZAMKNIJ close
Alerty
Sprostowanie do rozporządzenia Komisji (UE) nr 1086/2011 z dnia 27 października 2011 r. zmieniającego załącznik II do rozporządzenia (WE) nr 2160/2003 Parlamentu Europejskiego i Rady oraz załącznik I do rozporządzenia Komisji (WE) nr 2073/2005 w odniesieniu do salmonelli w świeżym mięsie drobiowym
(Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L 281 z dnia 28 października 2011 r.)
Strona 10 i 11, załącznik, pkt 3 – załącznik I rozdział 3, w nagłówku i całej treści pkt 3.2, z dostosowaniem form gramatycznych w zdaniu lub w wyrażeniu: | |
zamiast: | „wyroby mięsne”, |
powinno być: | „surowe wyroby mięsne” . |
* Autentyczne są wyłącznie dokumenty UE opublikowane w formacie PDF w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej.
Treść przypisu ZAMKNIJ close
Treść przypisu ZAMKNIJ close