description
Akt prawny
Akt prawny
obowiązujący
obowiązujący
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2013 nr 42 str. 22
Wersja aktualna od 2007-12-27
Wersja aktualna od 2007-12-27
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2013 nr 42 str. 22
Wersja aktualna od 2007-12-27
Wersja aktualna od 2007-12-27
Akt prawny
obowiązujący
obowiązujący
ZAMKNIJ close
Alerty
Sprostowanie do rozporządzenia Komisji (WE) nr 1441/2007 z dnia 5 grudnia 2007 r. zmieniającego rozporządzenie (WE) nr 2073/2005 w sprawie kryteriów mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych
(Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L 322 z dnia 7 grudnia 2007 r.)
1. Strona 16, załącznik – załącznik I pkt 1.18, kolumna „Rodzaj żywności”: | |
zamiast: | „ Kiełki (gotowe do spożycia)”, |
powinno być: | „Skiełkowane nasiona (gotowe do spożycia)” . |
|
|
2. Strona 18, załącznik – załącznik I, przypis 4 pod tabelą, tiret drugie: | |
zamiast: | „ świeże, niekrojone i nieprzetworzone warzywa i owoce, z wyłączeniem kiełków,” , |
powinno być: | „ świeże, niekrojone i nieprzetworzone warzywa i owoce, z wyłączeniem skiełkowanych nasion,”. |
* Autentyczne są wyłącznie dokumenty UE opublikowane w formacie PDF w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej.
Treść przypisu ZAMKNIJ close
Treść przypisu ZAMKNIJ close