Wyszukaj po identyfikatorze keyboard_arrow_down
Wyszukiwanie po identyfikatorze Zamknij close
ZAMKNIJ close
account_circle Jesteś zalogowany jako:
ZAMKNIJ close
Powiadomienia
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down znajdź
idź
removeA addA insert_drive_fileWEksportuj printDrukuj assignment add Do schowka
description

Akt prawny

Akt prawny
obowiązujący
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2013 nr 42 str. 22
Wersja aktualna od 2007-12-27
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2013 nr 42 str. 22
Wersja aktualna od 2007-12-27
Akt prawny
obowiązujący
ZAMKNIJ close

Alerty

Sprostowanie do rozporządzenia Komisji (WE) nr 1441/2007 z dnia 5 grudnia 2007 r. zmieniającego rozporządzenie (WE) nr 2073/2005 w sprawie kryteriów mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych

(Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L 322 z dnia 7 grudnia 2007 r.)

1. Strona 16, załącznik – załącznik I pkt 1.18, kolumna „Rodzaj żywności”:

zamiast:

„ Kiełki (gotowe do spożycia)”,

powinno być:

„Skiełkowane nasiona (gotowe do spożycia)” .

2. Strona 18, załącznik – załącznik I, przypis 4 pod tabelą, tiret drugie:

zamiast:

„ świeże, niekrojone i nieprzetworzone warzywa i owoce, z wyłączeniem kiełków,” ,

powinno być:

„ świeże, niekrojone i nieprzetworzone warzywa i owoce, z wyłączeniem skiełkowanych nasion,”.

* Autentyczne są wyłącznie dokumenty UE opublikowane w formacie PDF w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej.
Treść przypisu ZAMKNIJ close
Treść przypisu ZAMKNIJ close
close POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00