Akt prawny obowiązujący
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2011 nr 78 str. 69
Wersja aktualna
od 2011.03.24
Sprostowanie do rozporządzenia Komisji (UE) nr 61/2011 z dnia 24 stycznia 2011 r. zmieniającego rozporządzenie (EWG) nr 2568/91 w sprawie właściwości oliwy z oliwek i oliwy z wytłoczyn oliwek oraz w sprawie odpowiednich metod analizy
(Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L 23 z dnia 27 stycznia 2011 r.)
1. Strona 3, załącznik I, tabela, kategoria 2 „Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia”, kolumna dwunasta „Ocena organoleptyczna Mediana błędów (Md) (*)”:
zamiast: | „ Md ≤ 2,5”, |
powinno być: | „ Md ≤ 3,5”. |
2. Strona 3, załącznik I, tabela, kategoria 3 „ Oliwa z oliwek typu lampante”, kolumna dwunasta „Ocena organoleptyczna Mediana błędów (Md) (*)”:
zamiast: | „ Md > 2,5 (2)”, |
powinno być: | „Md > 3,5 (2)”. |
* Autentyczne są wyłącznie dokumenty UE opublikowane w formacie PDF w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej.
Treść przypisu
Treść przypisu
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00