description
Akt prawny
Akt prawny
obowiązujący
obowiązujący
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2009 nr 171 str. 48
Wersja aktualna od 2009-07-01
Wersja aktualna od 2009-07-01
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2009 nr 171 str. 48
Wersja aktualna od 2009-07-01
Wersja aktualna od 2009-07-01
Akt prawny
obowiązujący
obowiązujący
ZAMKNIJ close
Alerty
Sprostowanie do rozporządzenia Komisji (WE) nr 657/2008 z dnia 10 lipca 2008 r. ustanawiającego zasady stosowania rozporządzenia Rady (WE) nr 1234/2007 w odniesieniu do pomocy wspólnotowej na rzecz dostarczania mleka i niektórych przetworów mlecznych dla uczniów w instytucjach oświatowych
(Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L 183 z dnia 11 lipca 2008 r.)
Strona 20, art. 14 ust. 2:
zamiast: | „Państwa członkowskie ustalają maksymalne ceny płacone przez beneficjentów za poszczególne produkty wymienione w załączniku I rozprowadzane na ich terytorium.”, |
powinno być: | „Państwa członkowskie mogą ustalać maksymalne ceny płacone przez beneficjentów za poszczególne produkty wymienione w załączniku I rozprowadzane na ich terytorium.”. |
Strona 23, załącznik I, kategoria I lit. c):
zamiast: | „fermentowane przetwory mleczne z dodatkiem lub bez dodatku soku owocowego (2), aromatyzowane lub niearomatyzowane, […]”, |
powinno być: | „fermentowane przetwory mleczne z dodatkiem lub bez dodatku soku owocowego (2), smakowe lub niesmakowe, […]”. |
Strona 23, załącznik I, kategoria II:
zamiast: | „Aromatyzowane lub niearomatyzowane fermentowane przetwory mleczne z owocami […]”, |
powinno być: | „Smakowe lub niesmakowe fermentowane przetwory mleczne z owocami […]”. |
Strona 23, załącznik I, kategoria III:
zamiast: | „Aromatyzowane i niearomatyzowane sery świeże i przetworzone, o zawartości wagowej przynajmniej 90 % sera.”, |
powinno być: | „Smakowe i niesmakowe sery świeże i topione, o zawartości wagowej przynajmniej 90 % sera.”. |
* Autentyczne są wyłącznie dokumenty UE opublikowane w formacie PDF w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej.
Treść przypisu ZAMKNIJ close
Treść przypisu ZAMKNIJ close