Wyszukaj po identyfikatorze keyboard_arrow_down
Wyszukiwanie po identyfikatorze Zamknij close
ZAMKNIJ close
account_circle Jesteś zalogowany jako:
ZAMKNIJ close
Powiadomienia
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down znajdź
idź
removeA addA insert_drive_fileWEksportuj printDrukuj assignment add Do schowka
description

Akt prawny

Akt prawny
obowiązujący
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2009 nr 171 str. 48
Wersja aktualna od 2009-07-01
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2009 nr 171 str. 48
Wersja aktualna od 2009-07-01
Akt prawny
obowiązujący
ZAMKNIJ close

Alerty

Sprostowanie do rozporządzenia Komisji (WE) nr 657/2008 z dnia 10 lipca 2008 r. ustanawiającego zasady stosowania rozporządzenia Rady (WE) nr 1234/2007 w odniesieniu do pomocy wspólnotowej na rzecz dostarczania mleka i niektórych przetworów mlecznych dla uczniów w instytucjach oświatowych

(Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L 183 z dnia 11 lipca 2008 r.)

Strona 20, art. 14 ust. 2:

zamiast: „Państwa członkowskie ustalają maksymalne ceny płacone przez beneficjentów za poszczególne produkty wymienione w załączniku I rozprowadzane na ich terytorium.”,
powinno być: „Państwa członkowskie mogą ustalać maksymalne ceny płacone przez beneficjentów za poszczególne produkty wymienione w załączniku I rozprowadzane na ich terytorium.”.

Strona 23, załącznik I, kategoria I lit. c):

zamiast: „fermentowane przetwory mleczne z dodatkiem lub bez dodatku soku owocowego (2), aromatyzowane lub niearomatyzowane, […]”,
powinno być: „fermentowane przetwory mleczne z dodatkiem lub bez dodatku soku owocowego (2), smakowe lub niesmakowe, […]”.

Strona 23, załącznik I, kategoria II:

zamiast: „Aromatyzowane lub niearomatyzowane fermentowane przetwory mleczne z owocami […]”,
powinno być: „Smakowe lub niesmakowe fermentowane przetwory mleczne z owocami […]”.

Strona 23, załącznik I, kategoria III:

zamiast: „Aromatyzowane i niearomatyzowane sery świeże i przetworzone, o zawartości wagowej przynajmniej 90 % sera.”,
powinno być: „Smakowe i niesmakowe sery świeże i topione, o zawartości wagowej przynajmniej 90 % sera.”.
* Autentyczne są wyłącznie dokumenty UE opublikowane w formacie PDF w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej.
Treść przypisu ZAMKNIJ close
Treść przypisu ZAMKNIJ close
close POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00