Akt prawny
archiwalny
Wersja archiwalna od 2007-02-03 do 2011-03-04
Wersja archiwalna od 2007-02-03 do 2011-03-04
archiwalny
Alerty
Sprostowanie do rozporządzenia (WE) nr 1774/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 3 października 2002 r. ustanawiającego przepisy sanitarne dotyczące produktów ubocznych pochodzenia zwierzęcego nieprzeznaczonych do spożycia przez ludzi
(Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L 273 z dnia 10 października 2002 r.)
(Polskie wydanie specjalne, rozdział 3, tom 37, str. 92)
Na str. 41 (w wydaniu specjalnym na str. 132), w załączniku VII, rozdział V, litera A punkt 2:
zamiast: | „Mleko lub przetwory mleczne poddane obróbce lub przetworzeniu muszą podlegać obróbce cieplnej w temperaturze co najmniej 2 oC przez 15 sek. ...”, |
powinno być: | „Mleko lub przetwory mleczne poddane obróbce lub przetworzeniu muszą podlegać obróbce cieplnej w temperaturze co najmniej 72 oC przez 15 sek. ...”. |