Akt prawny
obowiązujący
Wersja aktualna od 2006-10-10
Wersja aktualna od 2006-10-10
obowiązujący
Alerty
Sprostowanie do rozporządzenia Komisji (WE) nr 2073/2005 z dnia 15 listopada 2005 r. w sprawie kryteriów mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych
(Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L 338 z dnia 22 grudnia 2005 r.)
Na str. 10, załącznik 1, pkt 1.12. Mleko w proszku i serwatka w proszku:
zamiast: „Mleko w proszku i serwatka w proszku (10)”,
powinno być: „Mleko w proszku i serwatka w proszku”.
Na str. 18, załącznik 1, rozdział 2, pkt 2.2.1, kolumna Limity: m i M:
zamiast:
„m | M |
<1 jtk/ml | 5 jtk/ml” |
powinno być: | |
„m | M |
<1/ml | 5/ml” |
Na str. 19, załącznik 1, rozdział 2, pkt 2.2.7, wiersz Enterobacteriaceae, kolumna Metoda badania referencyjna:
zamiast: „ISO 21528-1”,
powinno być: „ISO 21528-2”
Na str. 22, załącznik 1, rozdział 2, pkt 2.4.1, wiersz E. Coli, kolumna Limity m i M:
zamiast:
„m | M |
1 Wg | 10 jtk/g” |
powinno być: | |
„m | M |
1/g | 10/g” |