Wyszukaj po identyfikatorze keyboard_arrow_down
Wyszukiwanie po identyfikatorze Zamknij close
ZAMKNIJ close
account_circle Jesteś zalogowany jako:
ZAMKNIJ close
Powiadomienia
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down znajdź
idź
removeA addA insert_drive_fileWEksportuj printDrukuj assignment add Do schowka
description

Akt prawny

Akt prawny
obowiązujący
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2006 nr 278 str. 32
Wersja aktualna od 2006-10-10
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2006 nr 278 str. 32
Wersja aktualna od 2006-10-10
Akt prawny
obowiązujący
ZAMKNIJ close

Alerty

Sprostowanie do rozporządzenia Komisji (WE) nr 2073/2005 z dnia 15 listopada 2005 r. w sprawie kryteriów mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych

(Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L 338 z dnia 22 grudnia 2005 r.)

Na str. 10, załącznik 1, pkt 1.12. Mleko w proszku i serwatka w proszku:

zamiast: „Mleko w proszku i serwatka w proszku (10)”,

powinno być: „Mleko w proszku i serwatka w proszku”.

Na str. 18, załącznik 1, rozdział 2, pkt 2.2.1, kolumna Limity: m i M:

zamiast:

„m

M

<1 jtk/ml

5 jtk/ml”

powinno być:

„m

M

<1/ml

5/ml”

Na str. 19, załącznik 1, rozdział 2, pkt 2.2.7, wiersz Enterobacteriaceae, kolumna Metoda badania referencyjna:

zamiast: „ISO 21528-1”,

powinno być: „ISO 21528-2”

Na str. 22, załącznik 1, rozdział 2, pkt 2.4.1, wiersz E. Coli, kolumna Limity m i M:

zamiast:

„m

M

1 Wg

10 jtk/g”

powinno być:

„m

M

1/g

10/g”

* Autentyczne są wyłącznie dokumenty UE opublikowane w formacie PDF w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej.
Treść przypisu ZAMKNIJ close
Treść przypisu ZAMKNIJ close
close POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00